BursaSpor Timsah, Karabük'e patladı!

Timsah, Karabük'e patladı!

15.09.2012 - 22:19 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 4. hafta maçında Bursaspor, evinde Karabükspor'u 4-1 mağlup etti.

Timsah, Karabüke patladı

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor sahasında Kardemir Karabükspor'u sahasında konuk etti. Karabükspor İlhan Parlak'ın golüyle öne geçse de, Bursaspor Pinto ve Batalla'nın 2'şer golüyle 4-1 galip geldi.

Bursaspor maça etkili başlayan ve topa hakim olan taraf olsa da Karabükspor etkili geldiği bir pozisyonda İlhan Parlak'ın kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Hakem Abdullah Yılmaz, Karabükspor savunmasının kaleci Tomic'e verdiği topun geri pas olduğuna karar verdi ve Bursaspor endirek serbes vuruş kazandı. Bu avantajlı pozisyonda hata yapmayan Bursaspor, Pinto'nun ayağından bulduğu golle beraberliği yakaladı.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Bursaspor, ilk yarının uzatma dakikalarında Batalla'nın golüyle soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İlk yarıdaki hakimiyetini ikinci yarıda da sürdüren Bursaspor, pozisyonlar bulmaya devam etti. 61. dakikada oyuna giren Tuncay Şanlı, Bursa seyircisinden büyük destek alırken, 1939 gün sonra tekrar Türkiye'de forma yeşil çimlere ayak bastı.

69. dakikada Yiğit İncedemir'in Batalla'ya ceza sahası içinde yaptığı hareketi faul olarak değerlendiren hakem Yılmaz, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Pinto'yla gole çeviren Bursa farkı 2'ye çıkardı. Maçın uzatma dakikalarında Batalla bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 4-1 olarak tayin etti.

Haberin Devamı



Bursaspor bu galibiyetle puanını 9'a çıkarırken, Karabükspor 1 puan ve son sırada kaldı.

Karabük gelecek haftanın açılış maçında sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek. Bursapor ise Sanica Boru Elazığspor deplasmanına gidecek.