Diğer TJK'da Adalı dönemi

TJK'da Adalı dönemi

22.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Veliefendi Hipodromu’nda dün gerçekleştirilen seçimde, 58 oy alan eski Beşiktaş Asbaşkanı Adalı, 37 oy alabilen rakibi Şükrü Erdem’i geride bırakarak 2013 Şubat’a kadar koltuğunyeni sahibi olmayı başardı.

TJKda Adalı dönemi

TÜRKİYE Jokey Kulübü’nün dün yapılan olağanüstü genel kurulunda yeni başkan Serdal Adalı oldu. Son başkan Ömer Faruk Girgin’in katılmadığı ve Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde, geçerli sayılan 95 oyun 58’ini alan eski Beşiktaş Asbaşkanı Adalı, 37 oy alan diğer aday, eski spordan sorumlu Devlet Bakanı Şükrü Erdem’i geride bırakarak, Şubat 2013’e kadar koltuğun yeni sahibi oldu.

Haberin Devamı


TARİF edilemeyecek kadar sevinçli olduğunu ve çocuk yaşta içine girdiği camiada şu an başkan olarak konuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Adalı daha sonra ise şunları söyledi:
“BEN belli bir süre bu gibi görevlerde bulunmak istemedim. Ancak Jokey Kulübü benim için ayrı bir yer. Ben burada Serdal Adalı olmaktan öte Hasan Adalı’nın oğluyum. O bambaşka bir duygu. Sıkıntılı günleri aşmak adına O’na hayır diyemedim. İyi de oldu. İnşallah başarılı oluruz.”


TJK’NIN 25. başkanı olan Serdal Adalı’nın yönetim kurulu listesi, Osman Hattat, Dr. Ender Aydıner, Can N. Güven, Nusret Balkaroğlu, İlyas İlbey, Serdar Kemal Özçolak isimlerinden oluşurken Alim Melih Kura, H. Turgut Alakuş, M. Doruk Yılmaz, Esra Atman Özyiğit ve S. Selman Taşbek de yedek üyeler oldu.

Haberin Devamı

Mutlugil adaylığını açıkladı

TÜRKİYE Voleybol Federasyonu’nda, 2 Ekim Salı günü yapılacak olağan genel kurul öncesinde, yönetim kurulu üyelerinden Özkan Mutlugil, başkan adaylığını açıkladı. Mutlugil, “Federasyon kulüplerin değil, kulüpler federasyonun varlık nedenidir” ifadelerini kullandı.

Yazarlar