Basketbol Tofaş sezonu şovla açtı

Tofaş sezonu şovla açtı

03.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa temsilcisi, yeni sezona Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleşen müthiş şölenle ‘merhaba’ dedi. Seyirciler, dünyaca ünlü basketbol gösteri grubu Harlem Wizards’ın katıldığı dev etkinlikte spora, şova ve eğlenceye doydu.

Tofaş sezonu şovla açtı

Türk basketbolunun efsaneleri arasında yer alan, yenilenen kimliğiyle geçtiğimiz yılı başarıyla tamamlayan ve bu sezon Türkiye’yi yeniden Avrupa’da, EuroCup’ta temsil edecek Tofaş Spor Kulübü yeni sezonun açılışında konuklara müthiş bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Dünyanın birçok yerinde nefes kesen gösterilere imza atan basketbol ve eğlence ekibi Harlem Wizards, açılışa geldi ve muhteşem bir şova imza atarak tribünleri coştururken, içlerinde Tofaş Spor Kulübü altyapı oyuncularının da bulunduğu City Legendz takımı ile bir gösteri maçı yaptı.

Bursa’nın gücünü arkasına alarak sahaya çıkan Tofaş Spor Kulübü’nün Bursa’ya sürprizleri Harlem Wizards ile sınırlı kalmadı, ünlü basketbol gösteri grubunun yanısıra Fiat Dancing Queens de gecede sahne alarak organizasyonun yıldızlarından biri oldu.

Bursa halkının yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Tofaş Spor Kulübü’nün 2017-2018 kadroları tanıtıldı; merakla beklenen yeni sezon formaları görücüye çıktı.

‘Yeni başarılara inancımız tam’

Haberin Devamı

Açılış töreninde bir konuşma yapan TOFAŞ CEO’su ve TOFAŞ Spor Kulübü Başkanı Cengiz Eroldu, “Spora yaptığımız yatırımlar, sadece bir kulübün başarısını hedeflemiyor. Bursa’nın basketbol potansiyelini, genç nüfusunun yeteneklerini, sporseverlerin basketbola olan sevgi ve ilgisini artırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Eroldu şöyle devam etti: “EuroCup ve Basketbol Süper Ligi’mizde yeni başarılara imza atacağımıza olan inancımız tam. Profesyonel takımımızdan altyapıdaki en küçük oyuncumuza kadar tüm sporcularımıza, teknik kadrolarımıza ve destekçilerimize başarılı ve keyifli bir sezon diliyorum.”

David geldi

Açılışın sürprizlerinden biri de 1999 ve 2000 yılarında Tofaş formasıyla üst üste lig ve kupa şampiyonlukları yaşayarak tarihi başarılara imza atan David Rivers oldu. Euroleague ‘One Team Project’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Kulüp Elçisi’ görevini üstlenen Rivers ‘Yeni Nesil Tofaş’ programında basketbol eğitimi alan çocuklarla sahaya çıktı ve tekrar Tofaş’la çalışmaktan büyük bir heyecan duyduğunu ifade etti.