Tolga Ersarı

Tolga Ersarı

tolgaersari@hotmail.com

Tüm Yazıları

Deplasmandaki Karabük karşılaşması Galatasaray açısından tam bir hazırlık maçı havasında geçti. Sarı- kırmızılıların ilk yarıda yarım düzine gol attıkları bu karşılaşmayı teknik- taktik açıdan değerlendirmek söz konusu olamaz.

Nagatomo’nun özellikle ilk yarıdaki performansı ve ilk üç goldeki etkisi, Gomis’in bitmeyen hırsı ve attığı dört gol, Feghouli’nin övgüyü hak eden çabası, Sinan Gümüş’ün ligde golle tanışması ve diğer pek çok nokta, Karabük’ün durumu karşısında ikinci planda kalıyor.

Gerçekten de sahada birbirine denk iki takım yoktu. Karabük gibi bir takımın bu duruma gelmesi çok üzücü. Teknik Direktör Levent Açıkgöz ve futbolcuların işleri çok zor. Başkalarının neden oldukları ağır faturanın sonuçlarını onlar çekiyorlar. Tabii bir de Karabükspor taraftarları.

Haberin Devamı

Galatasaray, haftaya kendi sahasında Konyaspor ile karşılaşacak. Konyaspor kolay bir rakip değil. Bundan sonra Galatasaray’ı daha zorlu bir fikstür bekliyor. Bu açıdan Fernando’nun geri dönmesi büyük bir önem taşıyor.

Az hata yapanın ipi göğüsleyeceği bir sürece girdik. Galatasaray’ın şampiyon olabilmesi için deplasmanlarda da galip gelmesi gerekiyor. Karabük deplasmanı bir ölçü olamaz. Ancak getireceği moral, olumlu etki yapabilir.

https://www.facebook.com/tolgaersari/

https://twitter.com/tolgaersari