Beşiktaş "Tolga pırlanta gibi çocuktur"

"Tolga pırlanta gibi çocuktur"

21.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan Fikret Orman, taraftarın tepkisini toplayan kalecisine sahip çıktı, “Tolga pırlanta gibi bir çocuktur. O da en az bütün taraftarlar kadar üzülmüştür” dedi.

Tolga pırlanta gibi çocuktur

Başkan Fikret Orman, 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği’nin davetlisi olarak gittiği Çanakkale’de, kulübün kuruluşunun 112’nci yıl dönümü anısına beraberindekilerle Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp şehitler için saygı duruşunda bulundu.

Haberin Devamı

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, “Bu takımı buraya bu çocuklar, bu teknik kadro getirdi. Birçok insan maça geldi. Gerçekten büyük bir fedakârlık vardı. Tabii takım oyuncuları yoğun bir süreç geçirdi. Çok fazla seyahat ediyorlar. Beşiktaş’ın stadı olmadığı için elindeki şartları bu. Bunlar takdir edilecek, alınlarından öpülecek çocuklar ve bu insanlara bundan önceki başarıları yaratan yine onlar. Çocuklarla gurur duyuyorum” dedi.

Bilic’e destek

Kaleci Tolga’ya gösterilen tepkiye de değinen Orman, “Tolga pırlanta gibi bir çocuktur. O da en az bütün taraftarlar kadar üzülmüştür. Kitleler tarafından sevildiğiniz zaman, önde olduğunuz zaman bu gibi şeylerle karşılaşmak mümkündür. Bu, benim için de geçerlidir” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Bilic’e de sahip çıkan Başkan Orman, “Futbol öyle bir oyun ki oyun bittikten sonra maçı geriye dönük yorumlamak çok kolay ama o anı yaşamak zordur. Bilic, Beşiktaş Kulübüyle çok iyi uyum sağlamış, iyi bir karaktere sahip olan, Beşiktaş camiasıyla da müthiş bir ilişki kuran bir hocadır. Kendisiyle bir senelik daha sözleşmemiz var. Aramızda herhangi bir şey yoktur. Hocamızdan memnunuz” diye konuştu.