Beşiktaş "Tolga'dan büyük olasılıkla vazgeçtik"

"Tolga'dan büyük olasılıkla vazgeçtik"

03.07.2013 - 21:09 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Beşiktaş, kampın üçüncü gününü akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı. Antrenman sırasında basın mensupları ile sohbet eden yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin'den vazgeçme aşamasına geldiklerini söyledi.

Tolgadan büyük olasılıkla vazgeçtik

Kavalcı, Trabzonspor'un bonservis bedelinde istediği yüksek rakamda indirim yapmadığını ve bizzat Başkan Orman'ın bu transferi askıya aldığını ifade etti. Kavalcı ayrıca, kaleci antrenörü Jose Carreira ile de konuştuklarını, şu anda takımda bulunan Cenk Gönen, Emre Metin ve Günay Güvenç'in yeni sezon için yeterli olup olmayacakları hakkında rapor istediklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Öte yandan Beşiktaş'ın her konuda anlaşamaya vardığı Antalyaspor forması giyen Ömer Şişmanoğlu'nun, 6 Temmuz Cumartesi günü kampa katılacağı öğrenildi.

FUTBOL GENEL DİREKTÖRÜ ÖNDER ÖZEN, ANTRENMAN SAHASINA ADIMINI ATMIYOR
Ayrıca Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in kampın ilk gününden bu yana takımın antrenman yaptığı sahada yer almaması dikkat çekti. Bugün de antrenmana gelmeyen Özen'in, teknik direktör Bilic ve Ahmet Kavalcı ile kamp yapılan otelde bir araya gelerek yaptığı transfer çalışmaları hakkında raporları bu iki isme sunduğu kaydedildi.

Yarın yapacağı iki antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek olan Beşiktaş'ta, Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup yarın basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaklar.

Yazarlar