Futbol Torku Konyaspor - Fenerbahçe: 2-1

Torku Konyaspor - Fenerbahçe: 2-1

08.04.2016 - 00:31 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 28. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Torku Konyaspor'a 2-1 yenildi.

Torku Konyaspor - Fenerbahçe: 2-1

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 28. hafta maçında Torku Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Konya Torku Arena'da oynanan mücadelede Fenerbahçe deplasmanda Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından ligde 2. sıradaki Fenerbahçe 60 puanda kaldı, 3. sıradaki Torku Konyaspor ise 53 puana yükseldi.

Haberin Devamı


Goller: Dk. 2 Dimitar Rangelov, Dk. 85 Ali Çamdalı (Torku Konyaspor); Dk. 41 Jose Fernandao (Fenerbahçe)

Fenerbahçe Torku Konyaspor maçında Sarı Lacivertli ekip evinde 11 maçtır kaybetmeyen Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı Sarı Kanarya için Şampiyonluk yarışında en zorlu viraj olarak göze çarpıyor. Peki Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? İşte ayrıntılar...

MAÇIN CANLI ANLATIM SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Süper Toto Süper Lig'de 28. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Torku Konyaspor'a konuk oluyor. Torku Konyaspor Fenerbahçe maçında nefesler tutulacak. Şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe' 3 puan için sahaya çıkıyor. Peki Torku Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Haberin Devamı

ALPER POTUK'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA
Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Torku Konyaspor deplasmanından üç puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
FB TV'ye açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli futbolcu Alper, şampiyonluk mücadelesinde kritik haftalara girildiğine dikkat çekti.
Zorlu bir deplasman maçı olacağını kaydeden Alper, "Konya ekibi çok formda. Her maça olduğu gibi iyi hazırlandık. Konya'dan 3 puanla dönmek istiyoruz. Artık çok kritik haftalar. Şampiyonluk yolunda çok önemli maçlar var. İnşallah 3 puanı alır, geliriz." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın deplasmanda Torku Konyaspor'a konuk olacak.
FENERBAHÇE KRTİK VİRAJDA
Geçen hafta Kadıköy'de Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında Konya'dan 3 puanla dönmeye çalışacak. Ligde bir maçı eksik olan Fenerbahçe, haftaya lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde 60 puanla 2. sırada girdi.
Bu sezon deplasmanda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, Süper Lig'de son 6 maçında mağlup olmadı. Söz konusu 6 maçı 4 galibiyet ve 2 beraberlikle geçen Fenerbahçe, Torku Konyaspor'la ligin ilk yarısında sahasında oynadığı maçı Jose Fernandao'nun golüyle 1-0 kazanmıştı.
Ev sahibi Torku Konyaspor ise tarihinin en başarılı dönemlerinden birini geçiriyor. Sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Aykut Kocaman yönetimindeki yeşil-beyazlılar, 2016 yılında sahaya çıktığı 17 resmi maçta (10 lig, 7 kupa) da kaybetmedi.
Son yenilgisini 27 Aralık 2015'te Beşiktaş deplasmanında alan Torku Konyaspor, 50 puanla 3. sırada yer alıyor.
Konya ekibi sahasında da yenilgiyi unuttu. Ligde iç sahadaki son 11 maçta kaybetmeyen Aykut Kocaman'ın öğrencileri, bu sezon Konya'daki tek yenilgiyi 29 Ağustos 2015'te Galatasaray karşısında 4-1'lik skorla yaşadı.
Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasında Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
AYKUT KOCAMAN 6 KEZ PUAN ALDI
Fenerbahçe’de bir döneme damgasını vuran Aykut Kocaman, artık Torku Konyaspor’un başarısı için mücadele ediyor. Kocaman teknik direktörlük kariyeri boyunca farklı takımlarla Fenerbahçe’ye karşı bugüne kadar 15 maça çıktı. Bu maçlarda 4 kez Aykut Kocaman yönetimindeki takımlar kazanırken 2 kez beraberlik 9 kez yenilgi yaşandı. Geçen sezon Konya’da oynanan maç 1-1 berabere biterken bu sezon Kadıköy’de kazanan 1-0’lık skorla Fenerbahçe oldu.
Torku Konyaspor - Fenerbahçe: 2-1
ROBIN VAN PERSIE DERBIYE SAKLANDI
Fenerbahçe, Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın son çalışmasını dün sabah Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptı. Merak edilen konu Robin van Persie’nin durumuydu. Hollandalı yıldızın yapılan kontrolleri sonrasında ağrılarının dinmediği görülünce Galatasaray ile oynanacak derbi maçı da düşünülerek Torku Konyaspor maçının kadrosuna alınmadı. Tecrübeli oyuncu kendisine hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.
Torku Konyaspor - Fenerbahçe: 2-1