ING Basketbol Süper Ligi Torku Konyaspor'da basketbolculara tebrik

Torku Konyaspor'da basketbolculara tebrik

13.10.2014 - 14:12 | Son Güncellenme:

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Öten, "Galibiyeti getirdikleri için basketbolcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyoruz. Deplasmanda galibiyetle başlamak gerçekten rüya gibi" dedi.

Torku Konyasporda basketbolculara tebrik

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Kerem Öten, Trabzon deplasmanına galibiyet için gittiklerini belirterek, "Galibiyeti getirdikleri için basketbolcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyoruz. Deplasmanda galibiyetle başlamak gerçekten rüya gibi" dedi.

Haberin Devamı

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor Medical Park karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Rakiplerinin saygı duydukları ve çok iyi kadroya sahip bir takım olduğunu dile getiren Öten, buna rağmen maçta her periyotta üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu ifade etti.

Ligin ilk karşılaşmasında deplasmandan galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirten Öten, şöyle konuştu: "Trabzon deplasmanına galibiyet için gitmiştik. Buna inanıyorduk. Galibiyeti getirdikleri için basketbolcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyoruz. Deplasmanda galibiyetle başlamak gerçekten rüya gibi. Galibiyet serisini TOFAŞ maçında da devam ettirmek istiyoruz. İnşallah bu maçı alırsak, deplasman galibiyeti daha değerli hale gelecek."

Haberin Devamı

Öten, takımlarının iç ve dış sahada kolay teslim olmayacağını, her maçta galip gelmek için mücadele edeceğini vurgulayarak, hafta sonu sahalarında oynayacakları maçta taraftar desteğini hissetmek istediklerini kaydetti.

Taraftarlardan, salonu yeşil-beyaz renkli formalar giyerek doldurmasını isteyen Öten, "Taraftarımız yanımızda olursa yenemeyeceğimiz takım yok" dedi.

Yazarlar