Konyaspor Torku Konyaspor'da parola 3 puan

Torku Konyaspor'da parola 3 puan

05.02.2014 - 14:55 | Son Güncellenme:

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "İnşallah kazandığımız haftadan sonra Kasımpaşa karşısında bir kez daha kazanarak, bunu alışkanlık haline getirmek istiyoruz" dedi.

Torku Konyasporda parola 3 puan

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, cuma günü deplasmanda karşılaşacakları Kaşımpaşa maçına ilişkin, "İnşallah kazandığımız haftadan sonra Kasımpaşa karşısında bir kez daha kazanarak, bunu alışkanlık haline getirmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Bakkal, yaptığı açıklamada, tek düşüncelerinin bir an önce üst sıralara yükselerek, orada tutunmak ve ligi rahat bir şekilde geçirmek olduğunu söyledi. Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarındaki performanslarını Kasımpaşa maçında da yakalamak istediklerini dile getiren Bakkal, "Bu yolda ilerliyoruz. Sakatlarımızın çoğu iyileşti. Ancak, benim için her zaman iyi oynayan kadro, en geçerli kadrodur. Tüm oyuncularımızı çeşitli dönemlerde kullanacağımız bir lig oynuyoruz" diye konuştu.

Bakkal, Gekas'ın attığı golden sonra sevincini yedek oyuncular ile yaşamasının, takım olma yolunda attıkları adımların göstergesi olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Başarılı olmayı herkes istiyor ve bu coşku da sahaya yansıyor. Bu bizim için önemli bir nokta. Yanlış hatırlamıyorsam 11 haftadır yenilmeyen bir takımla oynayacağız. Kulüp yapısı ve barındırdığı kaliteli oyuncularla lige damgasını vuran bir takım. Hedefimiz; bu maçı kazanarak, Kaşımpaşa ile aradaki puan farkını 4'e indirmek. Hazırlıklarımız devam ediyor. İnşallah kazandığımız haftadan sonra Kasımpaşa karşısında bir kez daha kazanarak, bunu alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Zor bir maç oynayacağız. Bence zoru başarmak insanları daha mutlu eder. İnşallah bu yolda da başarılı oluruz."

Haberin Devamı

Hayali; Torku Konyaspor ile Avrupa'da oynamak

Yapımı devam eden yeni stadyumda, Avrupa'da maç oynayan bir takım düşündüğünü aktaran Bakkal, "Konya ile şehrin takımının marka değerini eşit duruma getirmemiz gerekiyor. 42 bin kişilik yeni stadımız ile UEFA'da oynayan bir takım hayal ediyorum. Başı dik. Burasının bir mabet olduğu, içeriye girildiği zaman çıkılması zor olduğu bir takım oluşturmak istiyorum. Konya bunu şehir olarak her zaman hak ediyor" ifadelerini kullandı.