Skorer Toshack, Seba'yı kızdırdı

Toshack, Seba'yı kızdırdı

07.10.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Toshack, Seba'yı kızdırdı

Toshack, Sebayı kızdırdı

       Beşiktaş Başkanı, Kupa Galipleri ikinci turundaki rakipleri Valerenga'yı izlemeyen Galli hocaya tepki gösterdi. Süleyman Seba'nın, tatile çıkan Toshack'ı bulamadığı belirtilirken, "Rosenborg - Valerenga maçına gitmesini söyleyecektim. Bu tur bizim için çok önemli. Herkesin görüşü farklı olabilir" diye konuştu
       BEŞİKTAŞ'ın kupa Galipleri Kupası ikinci turundaki rakibi Valerenga'nın Rosenborg ile yaptığı maçı izlemeyen Teknik Direktör Toshack, Başkan Süleyman Seba'yı kızdırdı.
       Başkan Seba, Spartak Trnava maçı sonrası takıma izin veren ve kendisi de cuma günü İspanya'ya tatile giden Toshack'ı aratmasına rağmen bulamadığı, bu nedenle Norveç'e gitmesini söyleyemediği öğrenildi. Toshack'ın yerine antrenör Cezmi Turan'ın Norveç temsilcisini izlemesine anlam veremediğini söyleyen Süleyman Seba'nın yöneticilerle yaptığı toplantıda, "Antrenörlerimizin maçı izlemesine bir sözümüz yok. Ancak hiç tanınmayan rakibi kendisinin seyretmesi daha mantıklı. Herkesin görüşü farklıdır. Bu turun bizim için önemi çok büyük. Rosenborg maçını izler oradan İspanya'ya geçerdi" dedi.
       Bu arada yönetici Fahrettin Curoğlu da, Toshack'ın Valerenga'yı izlemesi gerektiğini ifade ederek, "Biz hocanın işine karışmak istemiyoruz. Ancak final oynamak isteyen bir kişi bu kadar da rahat davranamaz. Bunu bizim söylememize gerek yok. Kendisi düşünmek zorunda. Hiç olmazsa ikinci maçı izlesin ve buna göre neler yapılacağına karar versin" diye konuştu.
       Öte yandan Valerenga'nın 18 Ekim'de kendi sahasında karşılacağı Troms maçını da Toshack'ın yerine antrenör Fuat Yaman'ın izleyeceği belirtildi.