Trabzonspor Trabzon’a çifte darbe

Trabzon’a çifte darbe

10.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fıtık ameliyatı olmak için Almanya’ya giden Burak Yılmaz sezonu kapattı. Kasığında yırtık belirlenen Rodallega da Bursa’ya karşı forma giyemeyecek.

Trabzon’a çifte darbe

Süper Lig’de son 2 haftaya 49 puanla 5. sırada giren Trabzonspor’da, savunma ve orta sahanın ardından forvet hattı da çöktü.

Haberin Devamı

Bordo-mavili takımın en önemli gol silahı olan Burak Yılmaz fıtık ameliyatı olmak için dün Almanya’ya gitti. Sezonu kapatan Burak ligin son iki haftasında takımdaki yerini alamayacak.Karadeniz ekibinde bir diğer forvet Hugo Rodallega’nın da kasığında yırtık belirlendi. Bursaspor maçında forma giyemeyecek olan Kolombiyalı golcünün ligin son haftasında Karabükspor ile yapılacak karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi. Burak ve Rodellega’dan üst üste gelen kötü haberler nedeniyle Bursaspor maçı öncesi Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın elinde tek forvet Dame N’Doye kaldı.

Bu arada Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, eksik oyuncuların fazla olmasına karşın ligde kalan son 2 karşılaşmayı da Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda kazanmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Şahin, “Son haftalarda sakat ve cezalı oyuncular konusunda bir şansızlık yaşıyoruz. Ama Trabzonspor, zorlukların üstesinden gelecek bir takımdır. Ligde 5. sıradayız ve Avrupa kupalarına katılma yolunda en güçlü adaylardan biriyiz. Bizim üzerimize düşen son 2 maçımızı kazanmak, kupa finaline göre de durumumuz belli olacak. Her şeye rağmen bu hedefimizi başaracağımıza inanıyoruz” dedi.