Trabzonspor Trabzon’a duble darbe

Trabzon’a duble darbe

25.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer, 11 farklı ismin milli takımda yer almasının mutluluğunu yaşarken, Onazi ile Mas’ın sakatlanarak oyundan çıkması Karadeniz ekibini üzdü. İki futbolcunun da durumunun birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı ifade edildi.

Trabzon’a duble darbe

Trabzonspor’un sezonun ikinci yarısında yükselişe geçmesiyle milli futbolcu sayısı ciddi bir artış gösterdi. Kadrosunda 11 farklı ismi milli takıma gönderen bordo-mavililerin bu mutluluğuna nazar değdi.

Haberin Devamı

Arjantin Milli Takımı ile Şili karşısına çıkan Emmanuel Mas ve Nijerya’da kaptan olarak Senegal’e karşı mücadele veren Ogenyi Onazi, sakatlanarak oyundan alınmak zorunda kaldı. Mas’ın bir hava topunda kendi takım arkadaşı olan kaleci Romero ile kafa kafaya çarpışması sonrası yerde kaldığı belirtildi. 27 yaşındaki sol bek 45. dakikada hemen oyundan alınarak, tedavisine başladı. Mas’ın durumunun 2-3 gün içinde netlik kazanması bekleniyor. Bir diğer üzücü haber de Ogenyi Onazi’den geldi. Nijeryalı yıldız Senegal’e karşı oynadıkları hazırlık maçının 26. dakikasında sırt sakatlığı geçirerek yerde kaldı.

Onazi’nin sahayı sedye ile terk etmesi endişeleri artırdı. Nijerya hocası Gernot Rohr, öğrencisinin sakatlığıyla ilgili, “Ciddi bir sırt sakatlığı geçirdiğini gördük. Durumu 1-2 gün içerisinde netleşecek. Pazartesi günkü Burkina Faso maçında oynamasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.