Galatasaray Trabzon cevap bekliyor

Trabzon cevap bekliyor

13.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer, Galatasaray’dan Yekta Kurtuluş ile her konuda anlaştı. Engin ve Burak transferlerinden kalan alacağı ile transferi bitirmek isteyen Trabzonspor, sarı-kırmızılı kulübün ekstra para talep etmesi nedeniyle geri adım attı

Trabzon cevap bekliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Yekta Kurtuluş’la her konuda anlaştı, transferin gerçekleşmesi için Galatasaray’la temasların sürdüğü bildirildi.
Bordo-mavili yönetim, orta sahayı ise yerli oyuncularla güçlendirmeyi planlayan teknik direktör Mustafa Akçay’ın raporu doğrultusunda Galatasaray’da sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Yekta Kurtuluş ile temasa geçti. Sarı-kırmızılı takıma teklif yapan bordo-mavililer, Yekta’yla da anlaştı.
Galatasaray’dan Engin Baytar ve Burak Yılmaz transferlerinden kalan alacağı olan Trabzonspor’un, bu parayla Yekta transferini sonlandırmak istediği öğrenildi. Ancak Galatasaray’ın ekstra para talep ettiği ve görüşmelerin bu nedenle sonuçlanamadığı belirtildi.
Forvete 3 aday
Öte yandan forvet arayışlarına tüm hızıyla devam eden Karadeniz ekibi, Mame Diouf, Guidetti ve Maxi Lopez ile görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavili kulübün bu 3 futbolcudan birini kadroya katmak için tüm imkanlarını seferber ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Şut çalıştılar

Turkish Airlines Antalya Cup’ta Ajax’ı yenerek üçüncü olan Trabzonspor, Antalya kampındaki hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana salonda çalışan Adrian, Onur, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Gökhan Alsan, Olcan, Emre Güral, Kadir Keleş, Abdülkadir ve Zokora katılmadı. Diğer futbolcular ise kondisyon çalışmasının ardından şut antrenmanı gerçekleştirdi.