Trabzonspor Trabzon’da yangın var!

Trabzon’da yangın var!

03.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili ekibin Akhisar önünde ağır bir yenilgi alması camiayı gerdi. Yönetime forvet transfer etmediği için, Teknik Direktör Akçay’a ise oyuncu tercihleri yüzünden tepki geldi

Trabzon’da yangın var

UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 6 maçın 5’ini kazanarak gruplara kalma başarısı gösteren Trabzonspor’un ligde yaşadığı hayal kırıklığı camianın keyfini kaçırdı.
Bordo-mavili taraftarlar, maçın ardından beklenen forvet transferini henüz gerçekleştirmeyen yönetim kurulunu sert bir dille eleştirirken, Teknik Direktör Mustafa Akçay’a da oyuncu tercihleri sebebiyle yüklendiler. Yönetim santrfor arayışlarına hız verirken, Akçay, futbolda zaman zaman böyle sonuçların çıkabileceğini belirterek, “Futbolcularımla çalışan biri olarak, onların daha iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Bu, biraz bizim yönlendirmemiz, biraz da onların sahiplenmesine bağlı. Her şeyi düzeltip, rayına oturtmak mümkün” dedi.

Haberin Devamı

Adrian isyanlarda
Bu arada Trabzonspor’a transfer olduğu günden itibaren 11’de forma giydiği maçlarda yapılan oyuncu değişikliklerinde sürekli saha kenarına alınan Adrian ise sonunda patladı.
Hocasına sert tepki veren tecrübeli oyuncunun, “Takımın başarısı için elimden geleni yapıyorum. İyi de oynadığımı düşünüyorum ama neden hep beni değiştiriyorlar, anlamıyorum. 11 futbolcudan sadece ben mi hep göze batıyorum? Milli Takıma gitmek istiyorum. Bu nedenle sürekli oynamalıyım” diye yakındığı öğrenildi.

Gemi karaya erken oturdu!

Bordo-mavili ekibin Akhisar Belediyespor deplasmanında aldığı mağlubiyete yerel gazeteler de geniş yer verdi. Karadeniz Gazetesi, “Ey gidi Trabzonspor, sen bu hallere düşecek takım mıydın?”, “Gemi karaya erken oturdu” ve “Avrupa’da fırtına ligde yeller esiyor” başlıklarını attı. Sonnokta Gazetesi, “O fırtınadan eser yok şimdi”, “Trabzonspor Aksihar’da çöktü!” ve “Ayıp ayıp” manşetlerini kullandı. Günebakış Gazetesi ise mağlubiyeti en sert şekilde eleştiren gazete oldu, “Avrupa’da zayıf takımlar karşısında alınan galibiyetler aldatıyor, teknik direktör ve yönetim gerçeği göremiyor”, ’Ne takım var, ne hoca, ne de yönetim”, “Golcün yoksa puan da yok!” yorumları yapıldı.