Trabzonspor Trabzon’dan sağduyu çağrısı

Trabzon’dan sağduyu çağrısı

27.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü, UEFA Disiplin Komitesi’nin Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdiği cezaların ardından bordo-mavili taraftarları, gelişmeleri sağduyu ve sükunetle izlemeye çağırdı

Trabzon’dan sağduyu çağrısı

Trabzonspor Yönetimi’nden taraftarlara sağduyu çağrısı geldi. Bordo-mavili kulüp, UEFA Disiplin Komitesi’nin önceki gün Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdiği cezaların ardından taraftarları, gelişmeleri sağduyu ve sükunetle takip etmeye davet etti.
Kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, “UEFA Disiplin Komitesi’nin verdiği kararların Türk futboluna yansımaları konusunda henüz kesin gündem netleşmemişken, tüm taraftarlarımızı gelişmeleri sağduyulu ve sükunetle takip etmeye davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Bordo-mavili taraftarları sorumluluk bilinciyle hareket etmeye çağıran açıklamaya şöyle devam edildi:
“Sürecin başından beri toplumsal direncini muhafaza eden, medeni tepkilerini her zaman kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda kullanan Trabzonspor sevdalılarının bundan böyle de aynı yaklaşımı sergileyeceklerine olan inancımız tamdır. Trabzonspor Kulübü olarak temiz ve ahlaklı Türk futbolunun sağlanması adına bugüne kadar olduğu gibi yaşananları yine yakından takip ettiğimizin herkesçe bilinmesini istiyoruz.”

Yazarlar