Trabzonspor Trabzon ‘Şen’lik peşinde!

Trabzon ‘Şen’lik peşinde!

15.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tolunay Kafkas zorlu Bursa deplasmanında özel olarak hazırladığı Volkan Şen’e güveniyor. Tüm planlarını bu oyuncunun üzerine kuran Kafkas, Zokora’nın yerine de Soner’i oynatacak

Trabzon ‘Şen’lik peşinde

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Bursaspor’u eski yıldızı Volkan Şen ile vurmayı planlıyor.
Ligde bir hayli sıkıntılı günler geçiren ve küme düşme tehlikesi ile burun buruna gelen bordo-mavili ekipte günlerdir Bursaspor maçının taktik planlarını yapan Kafkas’ın idmanlarda tecrübeli oyuncu ile yakından ilgilendiği bildirildi. Trabzonspor’a 2011-2012 sezonunun başında Bursaspor’dan transfer edilen, ancak üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Volkan Şen ile sürekli bire bir konuşmalar yapan ve kendisini motive etmeye çalışan Kafkas’ın oyuncusunu ilk 11’de sahaya süreceği öğrenildi. Volkan Şen geride kalan 25 maçta sadece iki kez ilk 11’de sahaya çıktı, 7 maçta forma giyebildi. Toplam 236 dakika oynayan yıldız oyuncu bir gol atabildi.
Bu arada cezalı Zokora’nın yerine ise Bursaspor karşısında orta alanda Soner forma giyecek. Beşiktaş sınavında Zokora ile iyi bir performans ortaya koyan genç oyuncu, sahanın en fazla koşun futbolcusu olmuştu.

Haberin Devamı

Moral ziyareti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dün Trabzonspor’u ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen ve Teknik Direktörü Mustafa Akçay ile görüşerek bu haftaki maçlarda kendilerine başarılar diledi. 1461 Trabzon kulüp binasını da gezen Gümrükçüoğlu ayrıca Kafkas ve Akçay’la birlikte Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin’e çiçek verdi.

Bursa’ya gittiler

Bordo-mavili ekip dün sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı çalışmanın ardından Bursa’ya gitti. THY’ye ait özel uçakla Bursa’ya hareket eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Tolunay Kafkas 19 futbolcuyu kafileye dahil etti. Sarı kart cezalısı Zokora, kadro dışı bırakılan Emerson, takımdan ayrı çalışmalarına karar verilen Yasin ve Janko ile Emre Güral, Aykut, Abdullah Karmil, Alim ve Uğur Bursa’ya götürülmedi. Havalimanında taraftarlar futbolculara büyük ilgi gösterdi, fotoğraf çektirdi.