Trabzonspor Trabzon yerel basınından sert başlıklar: Utanç sezonu

Trabzon yerel basınından sert başlıklar: Utanç sezonu

20.05.2016 - 12:03 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un cezalı olduğu için seyircisi olmadan sahasında oynadığı 2'nci müsabakasında Kasımpaşa'ya 6-0 mağlup olması, büyük üzüntü yaratırken, "Utanç sezonu bitti" diye yorumlandı.

Trabzon yerel basınından sert başlıklar: Utanç sezonu

7 GÜNDE 13 GOL

Haberin Devamı

Geçen hafta cuma akşamı deplasmanda Antalyaspor'a 7-0 yenilen Trabzonspor'un perşembe gecesi sahasındaki Kasımpaşa maçını televizyondan izleyen yeni teknik direktör Ersun Yanal, Kulüp Başkan Muharrem Usta ve camiadan değişim için sabır istedi.

SEZONA VEDA MAÇINDA AĞIR YENİLGİ

Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonuna büyük hayal kırıklıkları ile veda eden bordo mavili takımın sahasında 6-0 yenildiği Kasımpaşa müsabakasını televizyondan izledi. Ersun Yanal, "Trabzonspor tarihinde çok önemli işler başarmış ve ilklere imza atmış bir kulüp. Ancak şu anda bulunduğu konumdan çıkması için en çok ihtiyaç duyacağı şey ise sabır olacak" dedi.

5 GENCİ BEĞENDİ

Maçı izlerken bol bol not alan Ersun Yanal'ın özellikle genç oyuncuların performansı da yakından takip ettiği, gelecek sezon sıfırdan oluşturacağı kadroda mevcut kadroda yer alan genç isimlerden 5 kişiyi beğendiği bildirildi. Başkan Muharrem Usta'yla da fikir alışverişinde bulunan Ersun Yanal, şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Oynatamayacağımız gençleri alıp köreltmek istemem. Belirlediğim ve bu takıma önemli katkılar yapacağına inandığım genç oyuncular var. Diğer oyuncuları ise tecrübe kazanması için kiralamamız gerekiyor."

Ersun Yanal'ın takımda kalmasını istediği genç oyuncular arasında Yusuf Yazıcı'nın ilk sırada yer aldığı, Muhammet Beşir ve Semih Karadeniz'in de takımda kalmaya yakın isimler arasında olduğu belirtildi. Ersun Yanal'ın geçtiğimiz sezon başka takımlara kiralanan Uğur Demirok ve Zeki Yavru'nun da takımda tutulmasını talep ettiği ifade edildi.

BÜYÜKAYDIN'IN KADERİ BELLİ OLUYOR

Trabzonspor'da Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın'ın kaderi belli oluyor. Son dönemde görevden alındığı yönünde iddialar ortaya atılan Yılmaz Büyükaydın, sezonun sona ermesiyle birlikte Başkan Muharrem Usta ile bir görüşme yapacak. Gerçekleştirilecek görüşmenin ardından yeni sezonda nasıl bir yol izlenileceğine karar verileceği bildirildi.

"UTANÇ SEZONU"

Yerel gazeteler, Trabzonspor'un Avni Aker'de Kasımpaşa karşısında aldığı 6-0'lık mağlubiyete tepki gösterdi. "Utanç sezonu bitti' yorumunda bulunan Ekspres Gazetesi, "Borç çok, kadro yok, utanç var, rezalet var", "Trabzonspor'un bu hale gelmesine sebep olanlar utansın", "Şükürler olsun utanç sezonu bitti" başlıklarını kullandı. Günebakış Gazetesi, "Rezalet", "İçimiz kan ağlıyor, "Trabzonspor işkence sezonunun finalini de fiyasko ile yaptı" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Karadeniz Gazetesi ise, "Kara sezona rezil veda", "Bu oyuncuların Trabzonspor forması giyebilmeleri için kırk fırın ekmek yemesi lazım" ifadelerine yer verdi. Taka Gazetesi'de, "İşkence bitti", "Trabzonspor yönetiminin son iki hafta yaşattıklarından sonra başarıdan başka artık hiçbir çıkışları yok" başlıklarıyla haberi manşetine taşıdı. İlkhaber Gazetesi, "Tarih bu sezonu böyle yazacak", "Kabus, rezalet, fiyasko", "Trabzonspor efsanesi böyle bir sezon hiç yaşamamıştı" başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı. Sonnokta Gazetesi de, "Allah bir daha böyle bir sezon yaşatmasın", "Trabzonspor Avni Aker'e hezimetle veda etti" ifadelerine yer verdi.