Skorer Trabzon'a çifte müjde!

Trabzon'a çifte müjde!

25.08.2010 - 13:00 | Son Güncellenme:

Torres ve Gerrard kadroya alınmadı...

Trabzona çifte müjde

Liverpool Menajeri Roy Hodgson, takımın yıldız futbolcuları Fernando Torres ve Steven Gerrard'ın yanı sıra Daniel Agger ve Maxi Rodriguez'i Trabzonspor ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçı kadrosuna almadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Tecrübeli teknik adam Liverpool'un resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Torres ve Gerrard'ı Premier Lig'de oynayacakları West Bromwich Albion maçını düşünerek riske etmediğini vurgulayarak, "Gerrard'ın sakatlığı nüksetti ama pazar günü sahada olabilecek. Aynı durum Agger için de geçerli. Manchester City maçının ardından kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Bu yüzden onu perşembe günü riske etmeyi düşünmüyorum. Maxi Roriguez'in ise mide ve bağırsak problemi var. Bu yüzden o da kadroda olmayacak" şeklinde konuştu. Fernando Torres'in üst üste 3 maç oynadığını dile getiren Hodgson, "Fernando'ya sezon boyunca ihtiyacım olacak. Bu yüzden Trabzonspor maçında riske etmek istemiyorum" dedi. Trabzonspor ile oynayacakları maçı da değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, "İlk maçta çok gol kaçırdık. Rakibimiz Türkiye'nin en iyi 2-3 takımından biri ve etkileyici taraftara sahipler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Liverpool'un Trabzonspor maçı kadrosu şöyle;

Reina, Gulacsi, Hansen, Johnson, Kelly, Skrtel, Carragher, Krygiakos, Aurelio, Cole, Spearing, Poulsen, Lucas, Pacheco, Shelvey, Babel, Kuyt, Ngog, Eccleston.

İngiliz ekibinin yarın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor; Reina - Glen Johnson, Carragher, Skrtel, Aurelio - Poulsen, Leiva, Kuyt, Jovanovic (Joe Cole) - Babel, N'Gog.