Galatasaray Trabzon'da 90+2'de saha karıştı!

Trabzon'da 90+2'de saha karıştı!

19.04.2015 - 20:50 | Son Güncellenme:

Trabzonspor-Galatasaray maçının 90+2. dakikasında Hüseyin Avni Aker Stadı karıştı, gerilimin ardından 6 sarı 1 kırmızı kart çıktı.

Trabzonda 90+2de saha karıştı

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçının 90+2. dakikasında Hüseyin Avni Aker Stadı karıştı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın son anları oynanırken orta sahada yaşanan bir pozisyon sonrası her iki takım futbocuları birbirine girdi. Gerginliğin ardından hakem Ali Palabıyık her iki takımdan toplam 6 futbolcuya sarı kart gösterirken, ikinci sarı kartını gören Trabzonsporlu Özer Hurmacı kırmızı kartını aldı.

Mücadelenin uzatma dakikalarında, orta yuvarlakta Galatasaraylı Chedjou'nun Trabzonsporlu Mehmet Ekici'ye yaptığı faul sonrasında ortalık karıştı. Hakem Ali Palabıyık, Kamerunlu futbolcuya sarı kart gösterirken, oyuncular arasında gerginlik yaşandı. Bir anda orta yuvarlakta kaleci Muslera ve Hakan Arıkan da dahil tüm futbolcular toplandı ve itiş-kakış başladı. Yedek kulübesinden de oyuncular orta yuvarlağa koştu.

Haberin Devamı

Yaşanan gerginliğin ardından hakem Palabıyık, Özer Hurmacı'ya ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart, Hakan Arıkan, Mehmet Ekici, Fernando Muslera, Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu'na sarı kart gösterdi.

Mücadelenin sona ermesinin ardından da Galatasaray'ın idari menajeri ve tercümanı Mert Çetin ile Trabzonspor masörü arasında da tartışma yaşandı.

Lig TV'de konuşan Şansal Büyüka da, yaşanan bu gerginlikleri, "Cumhurbaşkanı'nın karşısında kuzu kuzu oturanlar, sahada yine kurt kesildi" şeklinde değerlendirdi.

Yazarlar