Skorer Trabzon'da Tolunay Kafkas sesleri!

Trabzon'da Tolunay Kafkas sesleri!

03.06.2009 - 11:02 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Şenol Güneş için kulübü FC Seoul'den gerekli izni alamayan bordo mavililer, rotayı Kayserispor'un hocasına çevirdi.

Trabzonda Tolunay Kafkas sesleri


Trabzonspor'da Şenol Güneş'i takımın başına getirme planları FC Seoul engeline takıldı. Kulübüyle sözleşmesi devam eden Güneş için Güney Kore temsilcisinin izin vermediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Seoul Başkanı Hu Chang'in Güney Kore'ye giden Genel Sekreter Hasan Yener'e 'Düşünün ki müthiş bir ressam ve bu ressam müthiş bir tablo yapıyor, tablo daha bitmedi ve siz gelmiş diyorsunuz ki bu ressamı bize verin, bizde bu tabloyu bu ressamdan başkasının bitiremeyeceğini bile bile nasıl size verelim, gitmesine nasıl razı olalım' dediği belirtildi.

Akşam'da yer alan habere göre, bu gelişme üzerine Trabzonspor yönetiminin iki alternatifli yeni bir plan hazırladığı ve takımı ya Avrupa'da başarıya ulaşmış marka bir teknik direktöre ya da Kayserispor'un hocası Tolunay Kafkas'a teslim etmeyi düşündüğü bildirildi. Öte yandan Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut'u Yunanistan'ın Larissa takımı transfer etmek için harekete geçti. Geçmişteki Tümer Metin deneyiminden son derece memnun kalan Larissa'nın Umut'u kadrosuna katmakta kararlı olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ni kaçırmasıyla bu futbolcuyu almanın kolaylaştığını düşünen kulüp başkanı Costas Piladakis'in cuma günü Türkiye'ye gelerek bordo mavililerle pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.