Futbol Trabzonspor Alaves maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Alaves maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

02.08.2017 - 10:46 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Alaves maçı ile bordo mavili takım 50. yıl kutlamalarına start verecek. Alaves karşısında Trabzonspor'da 3 yeni transfer taraftarlarla buluşacak. Peki Trabzonspor Alaves maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor Alaves maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Trabzonspor Alaves maçı ile 50. yıl kutlamaları yapılacak. 2 Ağustos 1967 tarihindeki kurulan Trabzonspor Kulübü, çeşitli etkinliklerle 50'nci yılını kutlayacak. Saat 10.00'da Trabzon Atatürk Alanı'nda çelenk merasimi ve ardından Sülüklü Mezarlığı'nda anma töreni gerçekleştirecek. Saat 20.00'de Şenol Güneş Kompleksi'nde başlayacak kutlama programında ise, konser, halk oyunu gösterileri, havai fişek ve ışık şovu ile birlikte taraftarlara özel sürprizler yer alacak.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR ALAVES MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trabzonspor, 50. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek programının ardından saat 21.45'te İspanya La Liga ekiplerinden Alaves ile dostluk maçı oynayarak kendi evinde bu sezon ilk kez taraftarı önüne çıkacak. Trabzonspor - Alaves maçı A2'den canlı yayınlanacak.

3 YENİ TRANSFER, TARAFTARLARLA BULUŞACAK

Trabzonspor'un 50. kuruluş yıl dönümünde 3 yeni transfer de bordo-mavili taraftarların önüne çıkacak. İspanya'nın Celta Vigo takımından transfer edilen Belçikalı oyuncu Theo Bongonda, Milan'dan kadroya dahil edilen Juraj Kucka ve geçen sezon Eskişehirspor'da oynayan Kamil Ahmet Çörekçi, yeni transferler olarak bordo-mavili taraftarlarla buluşacak.

Haberin Devamı

Özellikle başkan Muharrem Usta'nın da transferini duyurduğu Burak Yılmaz'ın da yarınki programa yetiştirilmesi için çalışma yapıldığı ifade edilmişti. 2017-18 sezonuna ait beyaz ve parçalı formayı satışa sunan Trabzonspor Kulübünün, yeni sezon için hazırlanan çubuklu formayı da yarınki kutlamalarında tanıtması bekleniyor.

TRABZONSPOR ALAVES MAÇI BİLET FİYATLARI

Trabzonspor-Alaves maçının bilet fiyatları açıklandı. Bilet fiyatları şöyle belirlendi:

Kale Arkası: 10 TL

Doğu Tribünü: 20 TL

Batı Tribünü (Üst/Yan): 25 TL

VIP Silver: 30 TL

VIP Gold: 35 TL

Castillo'dan kötü haber

Trabzonspor'un Slovakya kampında Hollanda'nın Heerenveen takımı ile oynadığı son hazırlık maçında sakatlık yaşayan Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo'nun durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Yapılan kontrollerin ardından sağ arka adalesinde gerilme tespit edilen Castillo'nun yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Ayrıca oyuncunun daha önce menisküs problemi yaşaması nedeniyle de ameliyatının planlandığı kaydedildi.