Trabzonspor Trabzonspor antrenmanında Aykut ve Marin aynı takımda

Trabzonspor antrenmanında Aykut ve Marin aynı takımda

19.11.2015 - 14:31 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 22 Kasım Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor antrenmanında Aykut ve Marin aynı takımda

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan antrenmanda bordo-mavili futbolcular, pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı. Antrenmanda, milli oyuncular Erkan Zengin ve Esteban yer almadı. Milli takım kampından dönen Mbia salonda çalıştı, Medjani ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Haberin Devamı

Futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan Tekelioğlu, çift kale maç sırasında gösterdiği performanstan dolayı Yusuf Erdoğan'ı tebrik etti. Tekelioğlu, ayrıca antrenman öncesinde futbolcularla yaptığı konuşmanın ardından Medjani ile kısa süreli görüştü.

Aykut ve Marin aynı takımda

Trabzonspor'un dün yapılan antrenmanında Aykut Demir ile yaşadığı gerginliğin ardından tesisleri terkeden ve daha sonra futbolcuyla barışan Alman futbolcu Marko Marin, bugün antrenmanda Aykut Demir ile aynı takımda yer aldı.

İki futbolcunun da pozisyonlar sırasında son derece istekli olduğu, Marko Marin'in takım arkadaşlarıyla şakalaştığı görüldü.

Yazarlar