Trabzonspor Trabzonspor Başkanı Usta'dan 'Mücadeleci bir takım' vaadi

Trabzonspor Başkanı Usta'dan 'Mücadeleci bir takım' vaadi

09.08.2016 - 14:41 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta sosyal paylaşım sitesi Twitter'den yaptığı açıklamada, bu yıl hedef koymadıklarını belirterek, "Sonuna kadar mücadele vadediyoruz" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ustadan Mücadeleci bir takım vaadi

Muharrem Usta başkanlığında yeni sezonda yeni bir yolculuğa çıkmaya hazırlanan ve bu kapsamda yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor'da geleceğe umutla bakılıyor.

Haberin Devamı

50'inci yılda şampiyonluk hedefi koyan ve yeni sezonu ayağa kalkma yılı olarak adlandıran Başkan Usta, taraftarlara seslendi, destek istedi. Yeni sezonda herhangi bir hedefe odaklanılmaması gerektiğine dikkat çeken Usta, sosyal medyadan taraftarla çağrıda bulundu. Başkan Usta, yaptığı paylaşımda, "Bu sene hedef koymuyoruz ama sonuna kadar mücadeleyi vadediyoruz. Siz destek olun, sonunda ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

CAVANDA GİTTİ, ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Bu arada, dış transferde şu ana kadar 7 oyuncu ile anlaşma sağlayan ve özellikle bir sağ bek transferi daha yapmayı planlayan Trabzonspor'da bu mevki için belirlenen oyuncularla görüşmeler hız kazandı. Yeni yapıda kadroda düşünülmeyen sağ bek oyuncusu Cavanda'nın Galatasaray ile anlaşması üzerine transfer çalışmalarına hız veren bordo mavililerin, bu hafta içerisinde sağ bek transferini olumlu sonuçlandırması bekleniyor. Karadeniz ekibinde sağ bek için liste başında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse forması giyen 23 yaşındaki Jean-Daniel Akpa-Akpro'nun yer aldığı, bu oyuncuyla anlaşma sağlanamaması durumunda ise alternatif isimler ile masaya oturulacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

BURSASPOR MAÇI PROGRAMI NETLEŞTİ

Trabzonspor'un 12 Ağustos Cuma günü İstanbul'da Bursaspor ile oynayacağı hazırlık maçının programı netleşti. 12 Ağustos'ta saat 21.00'da başlayacak olan mücadele, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Hazırlık maçı öncesinde stadyumda etkinliklerin düzenleneceği belirtilirken, karşılaşmanın bilet fiyatları ve organizasyona ait detayların ise daha sonra açıklanacağı ifade edildi.