BursaSpor Trabzonspor Bursasporlu Şener'in peşinde!

Trabzonspor Bursasporlu Şener'in peşinde!

20.01.2014 - 14:54 | Son Güncellenme:

Trabzonspor devre arasında forvet hattını güçlendirmek için eski Barcelonalı oyuncu Maxi Lopez'e son bir teklif yaptı.

Trabzonspor Bursasporlu Şenerin peşinde

Forvet transferi için Arjantinli Maxi Lopez'le görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Bursasporlu Şener için de takas formülünü devreye soktu.

Haberin Devamı

ŞARTLAR SUNULDU

Taraftarların ve teknik heyetin transfer beklentisi içindeki Trabzonspor, İtalya'nın Catania takımında forma giyen Arjantinli forvet oyuncusu Maxi Lopez'e son bir teklif yaptı. Maxi Lopez'e şartlarını ileten yönetim, bonservisi konusunda da kulübüyle görüşmesini istedi.

TAKAS FORMULÜ

Bordo mavili yöneticiler, yerli oyuncu olarak da Bursasspor'dan Şener Özbayraklı'yı gündemine aldı. Şener için yeşil beyazlı kulübe takas için futbolcu önerisinde bulunan bordo mavililer, cevap bekliyor. Bursaspor'un da eski futbolcusu Volkan Şen'i geri almak istediği ve bu nedenle takasın gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

HACIOSMANOĞLU: "OLUMSUZ KOŞULLARA RAĞMEN ÜZERİNE KOYARAK HİZMET ETMELİYİZ"

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp dergisindeki yazısında taraftarlara seslendi. Başkan Hacıosmanoğlu, kulübü onurlu bir şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirtirken şunları söyledi:

"Türk futbolunu hak ettiği Avrupa standartlarına ulaştırabilmek adına yola çıkan biz spor kulübü yöneticileri, önlerindeki tüm olumsuz koşullara rağmen her geçen gün üzerine biraz daha koyarak hizmet etmeliyiz. Zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı bir anlayışla sadece kazanmaya odaklı değil, örnek teşkil edecek tutum ve davranış içinde mücadele eden bireyler ortaya çıkarmalıyız. Onuruyla temsil ettiğimiz camiamıza yakışanı yapmaya çalışıyoruz."

"MÜCADELE ETTİĞİMİZ HER KUPAYI KAZANMAK İSTERİZ"

Başkan Hacıosmanoğlu, tüm maddi ve manevi engellere rağmen özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde hayallerine bir adım daha yaklaştıklarını vurgularken de şöyle dedi:

"Kuşkusuz Trabzonspor'umuzun hedefi sınırsızdır. Mücadele ettiği her kupayı kazanmak, en azından kazanacak kadar mücadele etmek misyonumuzun en önemli mihenk taşıdır. Kabul edilebilir tek gerçek taşıdığı Trabzonspor ruhuna yaraşır bir anlayış barındıran topluluklarla yoluna devam etmek ve öncü olmaktır. Bu anlayış, dışındakilere dışarıya atmaktadır, atacaktır."

TARAFTARLARDAN BAŞKANA "HAREKETE GEÇ" ÇAĞRISI

Bu arada Trabzonspor'un taraftar gruplarından bordomavi.net, Yargıtay'ın şike kararının ardından bir açıklama yaparak, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nu gerekli adımları atmamakla eleştirdi. Yargıtay kararının ardından şikenin resmileştiğinin belirtilen yazılı açıklama şöyle:

Haberin Devamı

"Seçildiği tarihten bugüne kadar, Trabzonspor geçmişi ve taraftarının önceliklerine aykırı onlarca hareketine rağmen, biraz da sürecin hassasiyeti nedeni ile gereken tepkiyi görmeyen Sayın Başkan Hacıosmanoğlu için artık Yargıtay kararı sonrası en kritik sınav başlamaktadır. Bu aşamadan itibaren Sayın Başkan'dan beklentimiz, havaalanlarında ya da parti mitinglerinde siyasilerle pozlar vermeyi, seçilirken kendisini göremeyeceğimizi iddia ettiği spor programlarında açıklamalar yapmayı ve tek adam yönetimini bir kenara bırakarak, kendi Yönetim Kurulu'nun fikri ve manevi desteği ile başta Fenerbahçe olmak üzere şike yapan bütün kulüplere gereken cezanın verilmesi, kulübümüzün hakettiği 2010-2011 sezonu kupasının müzemize getirilmesi ve artık ceza hukuku açısından da kesinleşen şike nedeniyle uğradığımız zararların tazmin edilmesini sağlamak üzere, işinin ehli hukukçulara yetki vermesidir. Bunları yapmak yerine, şike lobisinin tek isteği olan süreci zamana yayma fikrine hizmet edenleri Trabzonspor'a ve değerlerine ihanet içerisinde göreceğimizi açıkça belirtiyoruz!"