Trabzonspor Trabzonspor çıkış arıyor

Trabzonspor çıkış arıyor

19.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Son üç lig maçından yenilgiyle ayrılan bordo-mavililer, Mersin İdman Yurdu deplasmanından üç puan çıkarıp çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor çıkış arıyor

Mersin İdman Yurdu maçını kurtuluş olarak gören Trabzonspor, zorlu deplasmana oldukça eksik bir kadroyla gitti. Son üç lig maçından yenilgiyle ayrılan bordo-mavililer, bugün kazanıp çıkışa geçmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sabah son çalışmasını yaparak Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, saat 14.00’te özel uçakla Adana’ya gitti. Bordo-mavililer buradan karayoluyla Mersin’e geçti.

Karadeniz ekibinin önceki günkü antrenmanından sonra sağ dizinde ağrı hisseden kaptan Onur, riske edilmeyerek Mersin’e götürülmedi. Sakatlıkları süren Mehmet Ekici, Alper Uludağ ve Uğurcan Çakır’ın da yer almadığı kafileye, hafta boyunca ağır gribal enfeksiyon nedeniyle tedavi gören ve sadece son 2 antrenmana katılan golcü Dame N’Doye de alınmadı.

Cezaya rağmen!

Torku Konyaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Erkan Zengin, teknik direktör Şota Arveladze tarafından Mersin’e götürüldü. Maçta görev alamayacak olan Erkan’ın takımla birlikte olması adına bu kararın alındığı belirtildi.

Haberin Devamı

Gine Milli Takımı’nda sakatlanan Constant’ın maç da oynayıp oynamayacağı maç öncesi belli olacak. Belindeki ağrı nedeniyle hafta içinde bir çok antrenmanı kaçıran Cardozo’nun oynayamaması durumunda forvette Deniz Yılmaz görev yapacak.

40 yıllık!

Trabzonspor ile Mersin İdman Yurdu, bugün 15. kez karşılaşacak. Bugüne dek iki takım arasında oynanan 14 maçta Trabzonspor’un 7, Mersin Yurdu’nun ise 2 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, 5 maçtan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi, Mersin İdman Yurdu deplasmanında sadece 1 yenilgi aldı. 1976-77 sezonunda oynanan ilk maçta rakibine 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonraki karşılaşmalarda 4 beraberlik, 2 galibiyet elde etti.

Trabzonspor çıkış arıyor