Trabzonspor Trabzonspor’da kasım ayının en iyisi; Adrian

Trabzonspor’da kasım ayının en iyisi; Adrian

01.12.2012 - 14:32 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da uzun bir bekleyişin ardından formasına kavuşan ve performansı ile taktir toplayan Polonyalı oyuncu Adrian Mierjezwski, kasım ayının futbolcu seçildi.

Trabzonspor’da kasım ayının en iyisi; Adrian

Trabzonsporlu taraftarların katılımıyla yapılan TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında, kasım ayının kazananı belli oldu. Polonyalı futbolcu Adrian, TrabzonCell abonelerinin gönderdiği SMS'ler ve facebook kullanıcılarının oyları sonucunda Kasım ayının futbolcusu seçildi. TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü ilk kez kazanan Adrian, ödülünü 15. haftada Avni Aker Stadı'nda oynanacak Kayserispor maçından önce alacak.

Formayı bir kaptı pir kaptı

Geçen sezon başarılı bir performans sergileyen Polonyalı futbolcu Adrian Mierjezwski, bu sezon adeta formasına hasret kalmıştı. Ligin ilk 10 haftasında hiçbir maçta görev verilmeyen Adrian, 11. haftadaki Antalyaspor maçıyla formasına kavuşmuştu. Trabzonspor'un 2-1'lik mağlup olduğu karşılaşmada iyi bir performans sergileyen Polonyalı futbolcu, takımın tek golü atan isim olmuştu. 12. haftadaki Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan deneyimli futbolcu, bordo-mavililerin 3-1 kazandığı karşılaşmada 2 de gol atarak yıldızlaşmıştı. Bir sonraki Ordu maçında ise sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayan Adrian, Trabzonspor'un 3-0 mağlup olduğu Eskişehir maçında da 76 dakika görev yapmıştı. Polonyalı futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası 4. turundaki Şanlıurfaspor maçında da 58 dakika sahada kalmış ve başarılı bir performans sergilemişti.

(CİHAN)