Trabzonspor Trabzonspor doymuyor!

Trabzonspor doymuyor!

10.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Liverpool’un usta savunmacısı Kolo Toure ile anlaşan bordo-mavililer, forvet konusunda Mevlüt Erdinç ile temasa geçti. St. Etienneli golcü için yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuçlar alındı.

Trabzonspor doymuyor

Trabzonspor, transfer harekatını sürdürüyor. Arka arkaya transfer bombalarını patlatarak taraftarını büyük bir beklenti içerisine sokan bordo-mavililer, son olarak Mevlüt Erdinç ile görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında da transferi gündeme gelen Liverpool’un 33 yaşındaki savunma oyuncusu Kolo Toure ile prensipte anlaşmaya varan Trabzonspor, Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in, ”Forvete kesinlikle bir alternatif isim istiyorum” açıklamasından sonra bu mevki için de arayışlarını hızlandırdı. Cezayirli forvet İslam Slimani ile Yunan forvet Kostas Mitroglou’nun transferlerinden henüz istediği sonucu alamayan bordo-mavililer, Fransa’nın Saint Etienne takımında forma giyen 27 yaşındaki milli forvet oyuncusu Mevlüt Erdinç ile temaslarını hızlandırdı. Yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuçlar alan Karadeniz ekibi, bu transfer için temaslarını hızlandırma kararı aldı. Trabzon, Kayserispor’dan Sefa Yılmaz’ı da kadrosuna kattı. Bordo-mavili kulüp, Sefa Yılmaz için Kayserispor’a 3.5 milyon euro bonservis bedeli ve anlaşması halinde Anıl Taşdemir’i verecek.

Haberin Devamı

Bu arada Trabzon’un Karabükspor’dan transfer etmek istediği İshak Doğan’ın transferinde pürüz çıktı. Bordo-mavili takımın, İshak’ın transferinde takas yöntemiyle Kardemir Karabükspor’a vereceğini açıkladığı Soner Aydoğdu, Karabük temsilcisiyle anlaşamadı.

KOLO TOURE KİMDİR?

D.Tarihi: 19 Mart 1981
D.Yeri: S.Bouake, Fildişi Sahili
Sezon Takım Maç Gol
2002-09 Arsenal 225 (9)
2009-13 Man.City 82 (2)
2013- Liverpool 20 (0)

Kevin Constant ilk idmanında

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan idmana, sakatlıkları devam eden Özer Hurmacı ve Bourceanu dışındaki tüm futbolcular katıldı. Yeni transfer Kevin Constant da takımla birlikte ilk çalışmasını yaptı. Bordo-mavililer antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

İtalyan takımını konuk edecekler

Trabzonspor, hazırlık maçları serisine Trabzon’da devam edecek. İtalya Serie B takımlarından Trapani Calcio ile yarın karşılaşacak olan bordo-mavililerin karşılaşması Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak, müsabaka saat 21.00’de başlayacak.