Trabzonspor Trabzonspor kalecisi ölümden döndü

Trabzonspor kalecisi ölümden döndü

13.06.2016 - 11:39 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un genç kalecisi İbrahim Demir arabasıyla geçirdiği kazada ölümden döndü.

Trabzonspor kalecisi ölümden döndü

Geçtiğimiz sezonda 1461 Trabzon’da kiralık olarak forma giyen Trabzonspor’un genç kalecisi İbrahim Demir, Trabzon’da kullandığı araçla kaza geçirdi.

Haberin Devamı

Otomobili büyük hasar gören Demir’in kazayı başına aldığı hafif darbeyle atlattığı ve kaldırıldığı hastanede alnına 9 dikiş atıldığı öğrenildi. Taburcu edilen genç kalecinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

YABANCILAR SİLBAŞTAN

Geride kalan sezonda kadrosundaki yabancı oyunculardan istediği verimi alamayan Trabzonspor, yüksek maliyetleri nedeniyle de yabancıların büyük bölümünü elden çıkartıp yerlerine daha az maliyetli ve uzun vadeli katkı sağlayacak isimleri getirmeyi planlıyor. UEFA'dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle gelecek sezon kadrosunda sadece Esteban ile Akakpo'yu tutmak isteyen bordo mavililerin, diğer tüm yabancı oyuncuların transferine onay vereceği belirtildi.

KAMP ÖNCESİ OPERASYON

Haberin Devamı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurtdışında gerçekleştireceği kamplara da mevcut kadrosundan sadece Esteban ile Akakpo’yu getirmeyi planlıyor. Yabancı oyuncular arasından özellikle Cardozo, Douglas ve Cavanda’ya tekliflerin olduğu belirtilirken, yönetimin Yatabare ve N’doye gibi isimleri ise takasta değerlendirmeyi düşündüğü öğrenildi. Bordo mavililerin, eldeki yabancıların gönderilmesinin ardından ise yerlerine daha az maliyetli ve takıma uzun vadeli katkı sağlayacak isimleri getirmek için harekete geçeceği ifade edildi.

PİLOT TAKIM YENİDEN YAPILANACAK

Bu arada Trabzonspor yönetimi, yeni sezon öncesi 1461 Trabzon’da da yeniden yapılanma planını devreye sokacak. Pilot takımdaki oyuncu kadrosunu gençleştirmeyi ve altyapı ağırlıklı futbolculara şans vermeyi planlayan bordo mavililerin, 1461 Trabzon’un yönetiminde de değişikliğe giderek kulübe bağlı bir şirket gibi yönetilmesini sağlayacağı öğrenildi.