Trabzonspor Trabzonspor kardan kâr etti

Trabzonspor kardan kâr etti

26.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer, Beşiktaş maçı ertelenince cezalı Cavanda ile sakat Mustafa, Mbia ve Özer’den yoksun sahaya çıkmaktan kurtuldu. Temizlik çalışması olmayınca zemin de hasar almadı.

Trabzonspor kardan kâr etti

Süper Lig’de pazar akşamı oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş maçının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesinden bordo-mavililer kârlı çıktı. Karadeniz ekibi karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelenmesi sayesinde sakat ve cezalılar yüzünden eksik bir kadroyla sahaya çıkmaktan kurtulurken, zeminin ağır hasar görmesi de engellendi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililer karşılaşma oynansaydı Beşiktaş karşısına sarı kart cezalısı Cavanda’nın yanı sıra sakatlığı süren Mustafa Yumlu’dan yoksun çıkacaktı. Mbia ile Özer Hurmacı da sakatlıkları tam olarak düzelmemesine rağmen 18’de yer alacaktı. Mbia ve Özer büyük bir ihtimalle yedek soyunacaktı.

Rahat nefes aldı

Maçın ertelenmesi Trabzonspor’un başında ilk maçına çıkacak olan Hami Mandıralı’ya rahat bir nefes aldırdı. Cavanda 7 Şubat’ta Akhisar ile oynanacak lig maçında cezasını tamamlayacak ve başka bir problem yaşamaması halinde Beşiktaş ile yapılacak erteleme karşılaşmasında forma giyebilecek. Mustafa, Mbia ve Özer de Şubat ortasında yapılacak maçta görev yapabilecek.

Trabzonspor, Beşiktaş maçının ertelenmesiyle Avni Aker Stadı’nın zeminini de kurtardı. Uzun süredir bozuk olan zeminde traktörle saatler süren temizlik çalışması yapılsaydı çimler tamamen kaybedilecek ve sezonun kalan haftaları için büyük kriz yaşanacaktı.

Yazarlar