Trabzonspor Trabzonspor, Kıbrıs Rum Kesimi yolcusu

Trabzonspor, Kıbrıs Rum Kesimi yolcusu

17.09.2013 - 13:04 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili kulüp, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Apollon Limassol ile yapacağı maç için yarın Kıbrıs Rum Kesimi'ne gidecek

Trabzonspor, Kıbrıs Rum Kesimi yolcusu

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Apollon Limassol ile 19 Eylül Perşembe günü deplasmanda yapacağı karşılaşma için yarın Kıbrıs Rum Kesimi'ne gidecek.

Haberin Devamı

Saat 09.30'da özel uçak ile Trabzon'dan havalanacak bordo-mavili kafile, 11.00'de Rodos'a ulaşacak. Burada kısa bir süre bekledikten sonra hareket edecek ve 13.00'de Lakarna'ya ulaşması beklenen bordo-mavililer, daha sonra buradan karayoluyla maçın oynanacağı Lefkoşe'ye geçecek. Trabzonspor'un gidiş yolculuğunun 3,5-4 saat sürmesi bekleniyor.

Teknik Direktörü Mustafa Akçay ve bir oyuncu, aynı gün TSİ 20.00'de maçın oynanacağı GSP Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 22.05'de yapılacak antrenman ile karşılaşmanın hazırlıkları tamamlanacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

7 yıl sonra gidecek

Trabzonspor, 3. kez Avrupa Kupası maçı için Kıbrıs Rum Kesimi'ne gidecek. 2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Anorthosis Fagamusta takımı ile eşleşen bordo-mavililer, 2006-2007 sezonunda ise UEFA Kupası 2. tur ön eleme turunda Apoel karşısında mücadele vermişti. Anorthosis Fagamusta'yı eleyip, Apoel karşısında bir üst tura yükselmeyi başaran bordo-mavililer, 7 yıl sonra adada tur arayacak.

Haberin Devamı

Başkandan futbolcularla görüşme

Trabzonspor'da Kardemir Karabükspor maçının ardından kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul'a dönmeyerek Trabzon'da kaldı. Hacıosmanoğlu'nun, zorlu karşılaşma öncesi dün teknik heyet ve futbolcularla bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Bosingwa da gidiyor

Bu arada, Trabzonspor'da sakatlığı sona eren Portekizli oyuncu Jose Bosingwa'nın da yarın kafilede yer alması bekleniyor. Tam hazır hale gelmediği için hafta sonundaki Kardemir Karabükspor maçı kadrosunda yer almayan Bosingwa'nın, teknik direktör Akçay'ın vereceği karara göre oynayıp oynamayacağının netleşeceği bildirildi.