Trabzonspor Trabzonspor Kulübü'nde bayramlaşma töreni yapıldı

Trabzonspor Kulübü'nde bayramlaşma töreni yapıldı

14.09.2016 - 18:39 | Son Güncellenme:

Trabzonspor camiası, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta Trabzonspor Vakfı'nı kuracaklarını belirterek, "Bu vakıfta, bölgemizde spor adına gelecek vadeden ne kadar başarılı genç arkadaşlarımız varsa, biz bunlara burs imkanı, eğitim katkısı sağlayacağız. Böylece Trabzonspor gerçek bir şemsiye olsun istiyoruz" dedi.

Trabzonspor Kulübünde bayramlaşma töreni yapıldı

Yoğun katılımın olduğu bayramlaşmaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora ve Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonsporlu ve 1461 Trabzonlu futbolcular, alt yaoı sporcuları, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda taraftar katıldı. Törende bordo mavili taraftarlar futbolcularla birlikte bayramlaşarak sık sık fotoğraf çekinildi.

Haberin Devamı

BAŞKAN USTA: "AMATÖR KULÜPLERE DESTEK OLACAĞIZ"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, amatör spor kulüplerine sahip çıkacaklarını belirterek "Trabzonspor olarak amatör spor kulüplerine destek olalım. Sonuçta bize futbolcu lazım. Trabzonspor, 1461 Trabzon, alt yapılar ve bunun uzantısı olacak olan belirli kulüpler, aynı sistemi uygulasın istiyoruz. Oyun sisteminde bile uyumlu hale gelelim. Antrenman, beslenme, tıbbi programlar gibi her şeyleri aynı olsun. Seçilen, özellikli olan futbolculara ne kadar destek gerekiyorsa verelim" dedi.

"TRABZONSPOR GERÇEK BİR ŞEMSİYE OLSUN İSTİYORUZ"

'Trabzonspor Vakfı' adı altında vakıf kuracaklarını da ifade eden Usta, şöyle konuştu: "Bu vakıfta, bölgemizde spor adına gelecek vadeden ne kadar başarılı genç arkadaşlarımız varsa, biz bunlara burs imkanı, eğitim katkısı sağlayacağız. Böylece Trabzonspor gerçek bir şemsiye olsun istiyoruz. Artık kendi kabuğuna çekilmiş bir Trabzonspor olmamalı. Ama Trabzonspor'un bir kuruşunun boşa gitmeyeceği bir düzen oluşturmalıyız. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün amatör kulüplere verebileceği çok büyük bir destek var. İnanıyorum ki yıllar sonra bu yatırımlar karşılık bulacak ve sporcu kazanacağız. Ama bunun için de sabra ihtiyaç var. Aynı Trabzonspor'un şuan içinden geçtiği dönem gibi. Sabırla doğru adımları atarsak meyvelerini alacağız. 3-5 yıl sonra inanıyorum ki bu bölgeden çok kaliteli futbolcular çıkacaktır"