Trabzonspor Trabzonspor Minsk deplasmanından umutlu

Trabzonspor Minsk deplasmanından umutlu

30.07.2013 - 12:33 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Çakıroğlu: "Dinamo Minsk deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılacak güçteyiz

Trabzonspor Minsk deplasmanından umutlu

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Minsk takımıyla 1 Ağustos Perşembe deplasmanda yapacakları maçtan iyi bir sonuçla ayrılacak güçte olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Çakıroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2. ön eleme turunda Derry City karşısında farklı sonuçlarla turu geçtiklerini, Dinamo Minsk maçında da turu geçen taraf olmak istediklerini belirterek, "Rakibimiz karşısında iyi bir sonuçla dönecek güçteyiz. Takımımızın, eksiklikleri de olmasına karşın her geçen gün performansı artıyor. Çocuklara, hocamıza güveniyoruz. Türkiye'de tur atlayacağımız bir skorla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.

Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde öncelikli hedefinin gruplara kalmak olduğunu ifade eden Çakıroğlu, "Trabzonspor, yarıştığı her yerde en yüksek noktaya oynar. Hedefimiz bu takımla gruplara kalmak, en üst yere kadar gidebilmek. İnşallah Allah bize bunları nasip eder" diye konuştu.

Haberin Devamı

Daha önce Chelsea'da birlikte forma giyen Malouda ve Bosingwa'yı kadrolarına kattıklarını dile getiren Çakıroğlu, "Trabzonspor'a, camiamıza, taraftarlara hayırlı olsun. Takımımıza önemli katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Trabzon'a dünya yıldızları gelebilir. Çok daha büyük yıldızlar da gelecek ama bugün ama yarın, bu sene veya bir sonraki sene Trabzonspor var olduğu sürece çok daha büyük transferler buraya gelecek" ifadelerini kullandı.

Yazarlar