Trabzonspor "Trabzonspor savaşacak"

"Trabzonspor savaşacak"

14.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili yönetici Gökhan Saral, “Yeni sezonda savaşan bir Trabzonspor sahada olacak. Taraftarlarımız merak etmesin” dedi.

Trabzonspor savaşacak

Macaristan kampını sürdüren Trabzonspor geleceğe umutla bakıyor. Bordo-mavili yönetici Gökhan Saral, yeni sezonda savaşan, mücadeleci bir Trabzonspor olacağını ifade etti.

Haberin Devamı

Transferde şimdiye kadar Bongonda, Kamil Ahmet ve Kucka’yı kadrolarına kattıklarını hatırlatan Saral, “Transferde hata yapmak istemiyoruz. Başkanımız Muharrem Usta, yoğun bir çaba sarf ediyor” dedi.

Gökhan Saral geçen sezon ligin ikinci yarısında Trabzonspor’un umut veren dönem yaşadığını da belirterek, “Yeni sezonda daha mücadele eden, savaşan bir Trabzonspor sahada olacak. Taraftarlarımız merak etmesin” ifadelerini kullandı.

Karadeniz ekibi, Macaristan kampında yine yoğun bir gün geçirdi. Bordo-mavililer, Budapeşte’nin Telki kasabasındaki sahada, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde sabah aerobik koşu yaptı. Antrenmana kondisyon salonunda özel bir program dahilinde çalışan Durica, Abdülkadir Ömür, Onur Recep Kıvrak, Esteban ve Olcay Şahan katılmadı. Futbolcular akşam ise sahada taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Haberin Devamı