Skorer Trabzonspor, Şenal Güneş'e gidiyor...

Trabzonspor, Şenal Güneş'e gidiyor...

28.05.2009 - 13:11 | Son Güncellenme:

.

Trabzonspor, Şenal Güneşe gidiyor...

Teknik direktör arayışları konusunda Şenol Güneş ismi üzerinde yoğunlaşan Trabzonspor’un yönetim kurulu, Güneş’in görev yaptığı FC Seul Kulübü’nü ikna etmek için girişimlerde bulunacak.
Bordo-mavililerde kulüp genel sekreteri Hasan Yener ile menajer Adnan Demir’in, önümüzdeki günlerde Güney Kore’ye gitmesi gündeme geldi. Hasan Yener, Güneş’in, Güney Kore kulübü ile 6 aylık daha sözleşmesinin bulunduğunu belirterek, "Güney Kore kulübü, Güneş’i bırakmak istemiyor. Ona istedikleri transferi yapma yetkisi dahi veriyorlar. Bizim de kulüp başkanlarını ikna etmek için menajer Adnan Demir ile birlikte Güney Kore’ye gitme düşüncemiz var. Duruma göre Güney Kore’ye gidebiliriz" dedi.
-"FENERBAHÇE MAÇI BİZİM İÇİN BİR YILIN FİNALİDİR"-
Yener, sezon başında koyulan Avrupa hedefine ulaşıldığını, ancak şampiyonluk hedefinin futbolun içerisinde bulunan bazı şanssızlıklar nedeniyle kıl payı kaçırıldığını da kaydederek, "Bizi Şampiyonlar Ligi ön elemelerine taşıyacak bir sonucu da fazlasıyla önemsiyoruz. Bunu başardığımız takdirde bu sezon için verilen emeklerin karşılığını fazlasıyla almış olacağız" diye konuştu.
Türkiye’nin her köşesindeki Trabzonsporluların kalbinin hafta sonunda çok sevdikleri takımları için atacağına inandığını dile getiren Yener, şunları söyledi:
"Bu karşılıksız sevgi tüm oyuncularımız için ayrı bir motivasyon kaynağı olacaktır. Her birine bu zorlu müsabaka öncesinde fazlasıyla güveniyoruz.
Yakaladığımız galibiyet serisini ligin son haftasında da sürdürürsek ligi en iyi yerde bitireceğimize inanıyoruz. Trabzon başta olmak üzere civar illerdeki ve Türkiye’nin her köşesinden taraftarlarımızı bu zorlu müsabakaya bekliyoruz. Hüseyin Avni Aker’de yeni bir şölene hazırlanıyoruz. Bu şölende de tüm sevenlerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Fenerbahçe maçı bizim için bir yılın finalidir."