Trabzonspor Trabzonspor, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Trabzonspor, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

28.02.2016 - 16:26 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Osmanlıspor maçının ardından deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Trabzonspor, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda Osmanlıspor maçında forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaparken diğer oyuncular taktik çalıştı.

Haberin Devamı

Sert eleştiriler

Trabzonspor'un tarihi bir protestoya sahne olan Osmanlıspor maçında aldığı mağlubiyet, teknik direktör Hami Mandıralı ve futbolcuların çok ağır biçimde eleştirilmesine sebep oldu.

Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenildiklyeri maçta 4 futbolcusu kırmızı kart gören Trabzonspor'un, TFF ve MHK'yi protesto etmek için 30 saniyelik hareketsiz kalma eylemiyle başladığı Osmanlıspor maçının sonucu da adeta hüsran oldu. Maçta çok kötü bir performans ortaya koyan bordo mavili futbolcular ve yaptığı hamlelerle eleştiriler alan Hami Mandıralı camianın büyük tepkisiyle karşılaştı.

TARİHİ İSYAN, TARİHİ HÜSRAN!

Yerel gazeteler, Osmanlıspor maçında yönetimin üzerine düşeni yaptığını, ancak futbolcular ve Hami Mandıralı'nın buna ayak uyduramadığını belirttiler. Son Nokta Gazetesi, "Tarihi isyan, tarihi hüsran! Fırtına durarak başladı, gezerek bitirdi. Taraftarın azmi ve hırsı sahaya yansımadı. Fiyasko" ifadelerini kullandı. İlkhaber Gazetesi, taraftarların da tribünleri doldurmasına rağmen yeterli desteği vermediğini vurgulayarak, "Destek vermeyen taraftara ruhsuz futbola ve mağlubiyete" başlığının yanına kırmızı kart fotoğrafı koydu. Gazete ayrıca, "Protestonun haricinde ne tribünlerde ne de sahada Trabzonspor adına hiçbir şey yoktu. Sahadaki ruhsuz futbol ve alınan mağlubiyet, tribünlerin dolmasına rağmen takıma verilmeyen destek de kırmızı kartı hak etti" ifadeleriyle mağlubiyeti okuyucularına duyurdu.

Haberin Devamı

"KOMADAN ÇIKAMIYORUZ"

Taka Gazetesi, "Komadan çıkamıyoruz. Trabzon'un gardı düştü", Kuzey Ekspres Gazetesi, "Her şey acı veriyor. Acı üstüne acı", Günebakış Gazetesi, "Bu isyana yenilgi yakışmadı. Trabzonspor'dan TFF'ye, MHK'ye, kirli düzene Osmanlı tokadı" başlıklarını kullandı.

"OYUNCULAR TARAFTARIN YÜZÜNÜ KIZARTTI"

Karadeniz Gazetesi ise, "Hüsran" başlığının altında, "Bu kez Trabzonsporlu oyuncular taraftarının yüzünü kızarttı. Protestoların gölgesinde Osmanlıspor'u konuk eden bordo mavililer kötü futbol sergilerken, Rusescu'nun gollerine engel olamadı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ASBAŞKAN ÖZÜR DİLEDİ

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, taraftarlarına maça gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti. Çubukçu, sosyal medya hesabından paylaştığı yorumda, "En büyük üzüntümüz Avni Aker'i dolduran taraftarlarımızın üzgün ayrılmasıydı. Hepsinden özür diliyorum" dedi.

MANDIRALI 6'DA 1 YAPTI

Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Hami Mandıralı'nın, bordo mavili takımın başında gösterdiği performans hayal kırıklığı yarattı. Trabzonspor'da ilk maçına Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Gaziantepspor karşısında çıkan ve sahadan 2-0 mağlup ayrılan Hami Mandıralı, ardından kupa son 16 turunda sahasında Akhisar Belediye'ye de 1-0 yenilerek elendi. Akhisar Belediye'ye ligde bu kez deplasmanda 2-1 yenilen Mandıralı yönetimindeki bordo-mavililer, Kayserispor'u 2-1 yendikten sonra deplasmanda olaylı maçta Galatasaray'a 2-1, sahasında ise Osmanlıspor'a yine 2-1 mağlup oldu. Böylece Hami Mandıralı, 2 kupa ve 4 lig olmak üzere 6 maçta sahadan 5 mağlubiyetle ayrılırken sadece bir galibiyet elde edebildi.

Haberin Devamı

Bordo mavili camia, Osmanlıspor maçından sonra, ""Elimde sihirli değnek yok" diyen Hami Mandıralı'nın bu açıklamasını da eleştirdi. Cezalı ve sakat oyuncuların çokluğunun da belirtildiği eleştirilerde, Mandıralı'nın oyuncu değişikliği tercihleri de tepki çekti.