Trabzonspor Trabzonspor ve Karabükspor'un muhtemel rakipleri belli oldu

Trabzonspor ve Karabükspor'un muhtemel rakipleri belli oldu

08.08.2014 - 09:51 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor'un bugünkü kura çekiminde eşleşebileceği muhtemel rakipleri belli oldu.

Trabzonspor ve Karabüksporun muhtemel rakipleri belli oldu

Futbolda UEFA Avrupa Ligi play-off turunda mücadele edecek Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor'un bugünkü kura çekiminde eşleşebileceği muhtemel rakipleri belli oldu.

Kura çekimine seri başı olarak girecek Trabzonspor'un muhtemel rakipleri arasında Azerbaycan'dan Karabağ, Romanya'dan Petrolul Ploieşti, Moldova'dan Zimbru, Finlandiya'dan Helsinki, Rusya'dan Rostov yer alıyor. Seri başı olmayan Kardemir Karabükspor'un play-off turunda eşleşebileceği takımlar arasında ise Ukrayna'dan Metalist Kharkiv, Sırbistan'dan Partizan, Fransa'dan Saint-Etienne, Portekiz'den Rio Ave ve Hollanda'dan PSV Eindhoven bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi bugün TSİ 14.00'te başlayacak. Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor, play-off turunda rakiplerini geçmesi halinde gruplara kalacak. Kura çekimini bu syafalardan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ KURASI 13:00'TE SKORER'DE

İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde yapılacak kura çekimi, TSİ 13.00’te başlayacak.

Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekiminde Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri arasında Arsenal (İngiltere), Porto (Portekiz), Zenit (Rusya), B.Leverkusen (Almanya) ve Napoli (İtalya) yer alıyor. Takımların ilk maçları 19 ve 20 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde oynanacak.