Trabzonspor Trabzonspor yöneticisinden Akçay açıklaması

Trabzonspor yöneticisinden Akçay açıklaması

12.02.2014 - 18:33 | Son Güncellenme:

Trabzonspor yöneticisi Kara, "Teknik direktör Akçay'ın ayrılışının ardından başkanımız ile yaşandığı iddia edilen tartışmalar gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Trabzonspor yöneticisinden Akçay açıklaması

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın takımdan ayrılışının ardından kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile tartıştığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Kara, yaptığı yazılı açıklamada, tesis içerisinde iki kişi arasında yaşananların kulaktan duyulma bilgilerle masa başında yazılan senaryolar haline getirildiğini vurgulayarak, "Teknik direktör Akçay'ın ayrılışının ardından başkanımız ile yaşandığı iddia edilen tartışmalar gerçeği yansıtmamaktadır" ifadesini kullandı. Engin Kara, şunları kaydetti: "Başkanımızla yaptığımız ikili görüşmede kendisi bundan sonraki süreç ile ilgili fikrimi sordu. Ben de kendimce doğru olduğunu düşündüğüm fikrimi paylaştım ve ardından bu fikirde buluşarak ayrıldık. Toplantının ardından kendisi İstanbul'a hareket etmek için havalimanına gitti. Ben ise 1461 Trabzon A2 takımımızın rakibi Tepecikspor kafilesini kaldıkları otelde ziyaret ettim. Bu görüşmelerin ardından yazılan sözde tartıştığımıza yönelik haberler, Trabzonspor'un gün yüzüne çıkmamasını isteyenlerin anlamsız çabalarıdır."

Yazarlar