Trabzonspor Trabzonspor'a 4 maç ceza

Trabzonspor'a 4 maç ceza

04.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe maçında çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı ve saha olaylarının cezası belli oldu. Trabzonspor kendi sahasında 4 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı.

Trabzonspora 4 maç ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor’un geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi ağırladığı maçta çıkan olaylarla ilgili kararını açıkladı.

Haberin Devamı

Çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı ve çıkan saha olaylarıyla alakalı bordo-mavili kulübe kendi sahasında 4 maç seyircisiz oynama ve 750 bin TL para cezası verdi.

Ayrıca Karadeniz temsilcisine stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı da 100 bin TL’lik para cezası kesildi. PFDK’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Trabzonspor A.Ş.’nin, 24.04.2016 tarihinde oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 4 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 750.000. TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Trabzonspor A.Ş.’nin, stadyuma usulsüz seyircisiz alınmasından dolayı takdiren 100.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Haberin Devamı

Karşılaşmada 89. dakikada kale arkası tribünden bir taraftar sahaya atlayıp hakem Volkan Bayaarslan’a saldırmıştı. Aynı taraftar farklı bir passoligle maça gelmişti.