Trabzonspor Trabzonspor'a tam destek

Trabzonspor'a tam destek

03.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yönetim kurulunun çağrısına kulak veren siyasi parti, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve sendikaların yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun girişimiyle bir araya geldi.

Trabzonspora tam destek

Trabzon’da siyasi parti, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve sendikaların yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Trabzonspor’a destek çağrısı üzerine bir araya geldi. Gümrükçüoğlu, beraberindeki katılımcılarla Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor’un şehrin ortak sevdası olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un, karşılıksız sevenlerin takımı olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, “Trabzonspor’umuz finansal açıdan bir dar boğaza girmiş bulunmaktadır. Bu dar boğazın, Trabzonspor’a gönül verenlerin desteği ile gayet rahat şekilde aşılacağına eminiz. Kimin ne kadar bağış yapacağının çok büyük önemi yok. Herkes gönlünden ne geçerse onu bağışlayacak” dedi. Bir süre önce kulübe destek amacıyla üç maaşını vereceğini açıkladığını anımsatan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bağışta bulunduğuna ilişkin banka dekontunu gösterdi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise ekonomik zorlukları aşmak için çıktıkları yolda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Destek kampanyasına ilişkin özellikle yurt dışında suistimale yol açabilecek bazı olaylar olduğunu öğrendiklerini belirten Hacısalihoğlu, bu konuda kimsenin mağdur olmasını istemediklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, bordo-mavili kulübün çağrısına destek veren katılımcılarla birlikte düzenlediği toplantıda üç aylık maaşını bağışladığını gösteren dekontu paylaştı.





Yazarlar