Trabzonspor Trabzonspor'da Carl Medjani imzayı attı

Trabzonspor'da Carl Medjani imzayı attı

11.01.2017 - 11:02 | Son Güncellenme:

Trabzonspor eski futbolcusu Carl Medjani ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonsporda Carl Medjani imzayı attı

1,5 yıllığı 2.1 milyon euro
Carl Medjani'nin Trabzonspor'dan alacağı ücret de belli oldu. Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklama şöyle;
Profesyonel futbolcu Carl Medjani ile 2017-2018 futbol sezonu sonuna kadar (1,5 yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;
2016 - 2017 futbol sezonu için 1.050.000.-EUR garanti ücret,
2017 - 2018 futbol sezonu için 1.050.000.-EUR garanti ücret ödenecektir' denildi.
İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Trabzonspor'un 1.5 yıllık anlaşmaya vardığı Carl Medjani için Antalya Belek'te imza töreni düzenlendi. Faslı futbolcu kendisini yeniden bordo mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra ilk olarak Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Okan Alemdaroğlu söz aldı.
Trabzonsporda Carl Medjani imzayı attı
Alemdaroğlu, Medjani'nin eski futbolcuları olduğunu hatırlatarak, "Eski göz ağırımız ve takdir ettiğimiz bir sporcumuz. Bize katkı sağlayacağına inandığımız bir futbolcu. Bu kriterleri göz önüne alarak devam etme kararı aldık. Kendisine hoşgeldin diyor ve bıraktığı yerden devam etmesini diliyorum" dedi.
Medjani ise yeniden Trabzonspor'da olmaktan çok mutlu olduğunun altını çizerek, "Sayın başkana ve bütün yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ersun Yanal ve ekibine de çok teşekkürler, beni yeniden takımda görmek istediler ve her konuda anlaştık. Trabzonspor taraftarı da tekrar gelmem söz konusu olduğunda medya yoluyla olsun, sosyal medyadan olsun beni tekrar çağırdılar. Tekrar takımda görmek istediklerini söylediler. Onlara da çok teşekkür ediyorum" dedi.
'Trabzonspor'da sürmesi gereken bir hikayem var'
Tecrübeli futbolcu yeniden bordo mavili takıma dönme sebebini ise şöyle açıkladı:
'Gittiğimden bu yana çok şey değişti. Öncelikle başkan ve ekibi ile hoca ve ekibi de değişti. Tüm samimiyetimle söylüyorum ben kariyerimin en iyi sezonunu ben Trabzonspor'da geçirdim. Ve o yüzden benim Trabzonspor'da sürmesi gereken bir hikayem var. Onu daha bitirmedim o yüzden buraya geldim. Teknik heyet olsun, başkan ve yönetim olsun beni gelmem için ikna ettiler. Gelecek sezon Trabzonspor'un gelecek yıl 50. yılı olması ve büyük hedefleri olduğu için buraya geldim.
'Taraftarı mutlu etmemiz gerek'
Trabzon şehrine dair en çok neyi özledin sorusuna ise Medjani, 'Özellikle taraftarın tutkusunu özledim. Trabzon gibi bir şehirde, futbol ile yatıp kalkan bir şehirde oynuyorsanız antrenmanlarda sürekli çalışmanız ve ciddi olmanız gerekiyor. Çünkü taraftarlar futbolun içinde ve kendinizi onlara en iyi şekilde göstermeniz gerekiyor. Yeni stadyumla birlikte tutku daha fazla olacaktır diye umut ediyoruz. Bu nedenle bizim daha fazla çalışmamız gerekiyor ki taraftarları da futbolun içine çekip mutlu edebilelim.
'Galatasaray maçını bekliyorum'
Trabzonspor'da oynadığı sezonda savunmada ve orta sahada defansif rol almasına rağmen çok sayıda gol attığı hatırlatılması üzerine ise yıldız futbolcu, "Umarım tekrar o gollerimi atarım. Yine bir sezonda 8 gol atabilirmiyim ona söz veremem ama elimden geleni yapmaya çalışacağım. Galatasaray maçında golllerim olmuştu. Golden daha önemlisi takım içinde olmak takımın bir parçası olmak. Gol de geldiğinde onun bir hediyesi gibi oluyor. Ama umarım bir daha ki Galatasaray maçında gol atarım o yüzden Galatasaray maçını bekliyorum.
Davayı çekti
Öte yandan Medjani'nin alacakları nedeniyle Trabzonspor karşı açtığı FIFA davasıyla ilgili soruya ise yönetici Okan Alemdaroğlu, 'O işi hallettik. Davasını geri çekme konusunda ikna oldu" cevabını verdi.
SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Bu arada Carl Medjani, dün gece takımın Antalya Belek’teki kampına katıldı. Takımın kamp yaptığı otelde teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yapan Medjani, sabah erken saatlerde ise Antalya’da sağlık kontrolünden geçirildi.
Devre arası gitti, devre arası geldi
2014-2015 sezonu öncesinde teknik direktör Vahid Halilhodzic döneminde Fransa'nın Monaco Kulübü ile sözleşmesini feshederek bordo-mavili takıma gelen Cezayirli oyuncu, 30 maçta 2 bin 634 dakika forma giymiş 7 gol, 2 asist ile sezonu tamamlamıştı.
Teknik direktör Ersun Yanal'ın da görev yaptığı bu sezonda Medjani, özellikle Galatasaray'a ligde 2 maçta attığı 3 golle takımının galibiyetlerine katkıda bulunmuş ve taraftarların beğenisini kazanmıştı.
Medjani, 2015-2016 sezonunda ise 8 lig maçında 448 dakika oynamış ve 1 gol kaydederek devre arasında bordo-mavili takımdan ayrılmıştı.

Yazarlar