Trabzonspor Trabzonspor'da Doğan Erdoğan da imzaladı!

Trabzonspor'da Doğan Erdoğan da imzaladı!

28.06.2019 - 14:57 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Beşiktaş'ın imza attırmak üzere olduğu Doğan Erdoğan transferini resmen açıkladı. Bordo-mavili kulüp gurbetçi oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonsporda Doğan Erdoğan da imzaladı

Trabzonspor, transferde gaza bastı...

Haberin Devamı

Bordo-mavili kulüp, Beşiktaş'ın imza attırmak üzere olduğu Doğan Erdoğan'ın transferinde mutlu sona ulaştı. Karadeniz ekibi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törende, gurbetçi oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan tören sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün genç ve yetenekli bir oyuncuyu daha kadromuza kattık. Uzun süredir takip ettiğimiz, futbol ve sosyal hayattaki karakterine güvendiğimiz, takımımızda olduğu için de çok mutlu olduğumuz bir futbolcuyu Trabzonsporumuza kazandırdık. İnşallah Doğan da beklentilerin de üzerinde çok iyi performans sergileyerek camiamıza yakışan bir dönem geçirecektir. Hem kulübümüz hem de Doğan için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Doğan: Buraya yabancı değilim

Türkiye’ye ve Trabzonspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Doğan Erdoğan ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle vatanıma, Türkiye’ye döndüğüm için çok mutluyum. Trabzonspor’a gibi büyük bir camiaya geldiğim için de daha çok mutluyum. Yeni sezonda elimden geleni yapıp Trabzonspor’a en iyi şekilde faydalı olmak istiyorum. Daha önce de altyapılardayken 6-7 sene önce Trabzon’a gelmiştim, burada çok top koşturmuştum. Buraya yabancı değilim, biraz değişmiş ama havası hâlâ aynı. Bir Karadeniz çocuğu olarak burada olmak beni çok mutlu ediyor. Takımdaki arkadaşların çoğu benim arkadaşım. Uğurcan Çakır, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür hepsi milli takımdan arkadaşım. Herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Yazarlar