Trabzonspor Trabzonspor'da Halil Altıntop belirsizliği!

Trabzonspor'da Halil Altıntop belirsizliği!

30.05.2013 - 12:51 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yönetim Kurulu İstanbul'da transfer zirvesi için bir araya geldi. Sportif direktör Fatih Tekke ve teknik direktör Mustafa Akçay'ın da yer aldığı görüşmede transferler için yol haritası çizildi.

Trabzonsporda Halil Altıntop belirsizliği

Transfer çalışmalarını yeni sezon öncesi başlayacak kampa kadar bitirmekte kararlı olan Trabzonspor yönetimi, İstanbul'da mini bir transfer zirvesi yaptı. Sportif direktör Fatih Tekke, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörlüğe getirilen Hami Mandıralı'nın da yer aldığı öğrenilen toplantıda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, basında çıkan bir çok transfer haberinden rahatsız olduğu öğrenildi. Bu nedenle transfer çalışmalarına bir an önce son vermeyi planlayan Trabzonspor'un öncelikle Süper Lig'den transfer yapmayı planladığı ardından ise yurt dışı transfer piyasasına yöneleceği öğrenildi.

TOPLU İMZA TÖRENİ YAPILACAK

Yönetimin transfer için bir bütçe sınırlaması koymadığı ve ihtiyaç duyulan her mevkiye takviye yapılacağı da kaydedildi. Bu arada bordo mavili takımla yolları ayrılan Tolunay Kafkas'ın Trabzon'a gelişi sonrasında kendisiyle bir görüşme yapılacağı öğrenildi. Bu görüşmenin ardından ise teknik direktör Mustafa Akçay, sportif direktör Fatih Tekke ve yardımcı antrenör Hami Mandıralı ile toplu sözleşme imzalanacağı kaydedildi. Kaleci antrenörlüğü için de Alper Boğuşlu'ya teklif yapıldı.

TARAFTARLAR NYON'DA EYLEM YAPACAK

3 Temmuz sürecinin ardından Türkiye'nin çeşitli yerlerinde eylemler yapan bordo mavili taraftarlar, yurt dışında da eylemlerini sürdürüyor. Taraftarların, Nyon'daki UEFA binası önünde yapmak istedikleri eyleme onay çıktı. Buna göre bordo mavili taraftarlar, 1 Haziran Cumartesi günü saat 14.00-16.00 arası Nyon'da UEFA önünde, 'Temiz futbol eylemi' yapacak. Avrupa'nın çeşitli yerlerinden gelecek olan bordo mavili taraftarların kalabalık bir topluluk oluşturması bekleniyor.

AKÇAY'A EN ÇOK ONLAR SEVİNDİ

Trabzonspor'da teknik direktörlüğe Mustafa Reşit Akçay'ın getirilmesine en çok 1461 Trabzon'dan, transfer edilen Yusuf Erdoğan, Caner Osmanpaşa, Fatih Öztürk ve Abdulkadir Özdemir sevindi.

Geçtiğimiz sezon Mustafa Akçay'ın teknik direktörlüğünü yaptığı 1461 Trabzon'da sergiledikleri başarılı performans ile büyük beğeni toplayan 4 futbolcu kamplarda sergileyecekleri performanslarla da vazgeçilmezler arasına girmek istiyor. Bu arada 4 futbolcunun yanı sıra Göksu ve Gökhan'ın da 1461 Trabzon'dan, Trabzonspor'a alınabileceği öğrenildi.

HALİL ALTINTOP BEKLEMEDE

Geçtiğimiz sezon gol yollarından ciddi sıkıntı çeken Trabzonspor'da, Janko'nun gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken, Brezilyalı golcü Henrique'nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Bordo mavili takımda sergilediği inişli çıkışlı grafikle zaman zaman eleştirilen ancak özellikle sezonun son haftalarına doğru iyi bir çıkış yakalayan Halil Altıntop'un durumu da belirsiz. Bordo mavili takımla sözleşmesi bulunan Halil'in yeni sezonda da bordo mavili formayı giymeyi çok istediği ancak Almanya'dan bazı kulüplerin kendisiyle ilgilendiği de öğrenildi.

1461 TRABZON VE BASKETBOL'DA YÖNETİM DEĞİŞECEK

Öte yandan pilot takım 1461 Trabzon'da eski yönetim döneminde yöneticilik yapan Suat Şen başkanlığındaki yönetim kurulu ile Trabzonspor Basketbol takımının yönetiminin değişeceği öğrenildi. Her iki yönetiminde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştüğü ve ardından yeni gelen yönetimin önünü açmak için istifa kararı aldığı belirtildi. Hacıosmanoğlu'nun özellikle Basketbol takımını, Beko Basketbol Ligi'ne çıkartmayı başaran Başkan Mehmet Yiğit Alp ve yönetiminin görevine devam etmesini isteyeceği öğrenildi.