ING Basketbol Süper Ligi Trabzonspor'da potada yeni başkan Hopikoğlu

Trabzonspor'da potada yeni başkan Hopikoğlu

27.07.2013 - 14:54 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da Abiş Hopikoğlu başkanlığa seçildi. Hopikoğlu, hayalci davranmayacaklarını ve ilk yıldaki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Trabzonsporda potada yeni başkan Hopikoğlu

Bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği'nde Olağanüstü Genel Kurul yapıldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Genel Kurul'a Mehmet Yiğit Alp başkanlığındaki eski yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı. Yönetim kurulu faaliyet ve denetleme raporları ile gelecek yılın tahmini bütçesi okunup onaylanmasının ardından Abiş Hopikoğlu başkanlığında oluşturulan tek liste ile seçime gidildi. Hopikoğlu, genel kurula katılan 53 kişinin tamamının oyunu alarak bordo-mavili kulübün yeni başkanı oldu.

Haberin Devamı

HOPİKOĞLU: "HEDEFİMİZ LİGDE KALICI OLMAK"

Hopikoğlu, seçim ardından yaptığı konuşmada, Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirterek, "Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmak. Çok büyük iddialar ortaya koymak gibi camianın bir beklentisi olabilir. Ancak beni tanıyanlar da iyi bilir ki, bütün çalışa hayatım boyunca ayakları yere basan işler yapmaya çalıştım. Bu sorumluluğu da bu bilinçle yapıp, çok fazla hayalcilik peşinde koşmadan birinci amacımızın ligde kalmak olduğunu, sonrasında da yapabilirsek orta vadede Avrupa kupalarına gitmeyi hedeflediğimizi belirtelim. Uzun vadede de Trabzonspor basketbol takımını şampiyon olarak Türkiye'nin basketboldaki önemli takımları arasına sokmayı hedefliyoruz. Bunun için en az 4-5 yıllık bir zamanının ve kurumsal bir çalışmanın gerekliliğini de biliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün Abiş Hapikoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Abdullah Ayaz, Bora Numanoğlu, Ceyhun Eskici, Derya Günal, Dursun Reis, Gökhan Saral, Hasan Aktaş, İsmet Alıcı, Selami Kubaliç, Süleyman Adanur, Süleyman Kalmeci, Veysel Taşkın ve Mehmet Kemal Yazıcıoğlu

Yazarlar