Trabzonspor Trabzonspor'da sakatlık raporu

Trabzonspor'da sakatlık raporu

06.09.2012 - 18:12 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulüp Doktoru Mesut Çelebi, "Giray, Olcan ve Volkan’ın 3-4 gün sonra takımla antrenmanlara çıkması ve Sivasspor maçına yetişmeleri planlanıyor" açıklamasını yaptı.

Trabzonsporda sakatlık raporu

Trabzonspor Kulübü Doktoru Mesut Çelebi, sakatlıkları süren Giray, Olcan ve Volkan’ın 3-4 gün sonra takımla antrenmanlara çıkmasının ve Sivasspor maçına yetiştirilmesinin planlandığını söyledi.

Mesut Çelebi, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamasında, sağ kolunda çatlak meydana gelen Giray Kaçar’ın tedavisine devam edildiği, bu oyuncunun bireysel antrenmanlara başladığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta sağ ayak bileğinden sakatlanan Olcan ile sağ dizinde darbeye bağlı sakatlığı bulunan Volkan’ın çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğünü ifade eden Çelebi, şunları kaydetti: ”Giray, Olcan ve Volkan’ın 3-4 gün içinde takımla antrenmanlara çıkmaları ve Sivasspor maçına yetiştirilmeleri planlanıyor. Ayrıca dünkü antrenmanda sağ uyluk arka adalesinde ikinci derece yırtık meydana gelen Soner’in tedavisine başlandı. Bu futbolcumuzun da iki hafta içerisinde tam olarak düzelmesi bekleniyor. Antrenman esnasında sağ kalçasında yaralanma meydana gelen kalecimiz Zeki ise çalışmalarına kontrolümüzde salonda devam ediyor.”