Trabzonspor Trabzonspor'da sert kongre rüzgarı

Trabzonspor'da sert kongre rüzgarı

01.11.2015 - 16:30 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor maçının ardından yaşanan çalkantıları atlatmaya çalışan Trabzonspor'da kongre rüzgarları esmeye başladı, başkan adaylarının bu haftadan itibaren çalışmalarını hızlandıracağı belirtildi

Trabzonsporda sert kongre rüzgarı

Trabzonspor'un Olağan Genel Kurulu, 5-6 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Gaziantepspor maçının ardından ortaya koyduğu davranışları eleşetiri konusu olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da yeniden aday olacağını belirtmesiyle seçim kulisleri de iyice hareketlenmeye başladı.

Haberin Devamı

Takımın kötü gidişi, kulübün borcunun 400 milyon TL'ye yaklaşması, son olayların ardından da Başkan Hacıosmanoğlu'nun yeniden aday olmasını beklemeyen muhalefetin gelişmeler ışığında yeniden değerlendirme yapacağı öğrenildi.

Daha önce başkan adaylığını açıklayan, uzun süredir de yoğun temaslarını sürdüren Celil Hekimoğlu, eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'nu listeye alırken yine bir önceki seçimdeki başkan adaylarından Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu'nu da listesine alabileceği iddiaları ortaya atıldı.

Öte yandan 2013'teki kongrede İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ardından en fazla oyu olan Muharrem Usta'nın da bu hafta içinde adaylığını açıklayabileceği bildirildi. Bordo-mavili kulüpteki kongrelerde etkin rol oynayan ve 'çatı adaylık' söylentilerini yalanlayarak aday olmayacağını açıklayan eski başkan Faruk Özak'ın hangi adaya destek vereceği de kulisler de en fazla merak edilen konuların başında geliyor.

Haberin Devamı

HAK MAHRUMİYETİ ENGELİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Gaziantepspor maçı sonrası yaşanan olayların ardından Disiplin Kurulu tarafından uzun süreli hak mahrumiyeti cezasına çarptırılacağı söylentileri de kongre öncesi camianın en önemli tartışma konularından biri oldu. Hacıosmanoğlu'nun bu tür bir ceza karşısında bile yeniden aday olacağı ifade edilirken muhalefetin bu konuda ne tavır alacağının önümüzdeki günlerde belli olacağı dile getirildi.

Yazarlar