Trabzonspor Trabzonspor'da şok istifa! İlk fire verildi

Trabzonspor'da şok istifa! İlk fire verildi

29.07.2016 - 12:55 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yönetimi güne şok bir istifayla uyandı.

Trabzonsporda şok istifa İlk fire verildi

Açıklamada bulunan Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Suat Şen, “İstifa kararım kurumsal ya da futbol takımıyla ilgili değil. Trabzonspor’un Trabzon’a yabancılaştırıldığı düşüncesiyle görevimden istifa kararı aldım” dedi.

Suat Şen, daha önce Altyapı Koordinatörlüğü görevini de üstleniyordu.

KADRODA ELEME YAPILACAK

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Macaristan’da devam eden 2’inci etap kamp çalışmalarının ardından oyuncuların performanslarına göre kadroda elemeler yapacak. Yeni sezonda 24 kişilik kadro ile mücadele etmeyi planlayan bordo-mavililerde Yanal’ın yapacağı değerlendirmelerin ardından bazı oyuncuları eleyeceği ve takıma katılacak yeni oyuncularla birlikte sayının 24’e çekileceği öğrenildi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR: “TRABZONSPOR’DA KALICI OLACAĞIM”

Trabzonspor’un 17 yaşındaki genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, uzun yıllar Trabzonspor formasını giymek istediğini söyledi. Önünde uzun bir yolun bulunduğunu belirten genç oyuncu, “Bu takımda kalıcı olmayı çok istiyorum. Kendimi gösterip, uzun yıllar Trabzonspor forması ile mücadele etmek ve takımımın adını duyurmayı hedefliyorum. Bunun için çok çalışmam gerektiğini de biliyorum. Herkesin benden bir beklentisi var. Bana güvenenleri yanıltmayacağım. Çok çalışıp, Trabzonspor’un büyük taraftarlarının karşısında forma giyeceğime inanıyorum” dedi.