Skorer Trabzonspor'da transfer şov devam edecek

Trabzonspor'da transfer şov devam edecek

23.05.2008 - 16:38 | Son Güncellenme:

.

Trabzonsporda transfer şov devam edecek

Süper Lig'de transferin en hareketli takımı olan Trabzonspor, anlaşma sağladığı Ceyhun, Cale, Colman ve Giray'dan sonra Manisaspor'dan Selçuk ve Burak, iç transferde ise Musa ve Çağdaş'la bir hafta içerisinde masaya oturmaya hazırlanıyor.

İMZA ŞOV SELÇUK'LA SÜRECEK

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak adına transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor gurbetçi Ceyhun Gülselam, Hırvat Hrvoje Cale, Arjantinli Gustavo Colman ve Gençlerbirliği Oftaşsporlu Giray'dan sonra yeni imzaları attırmak için düğmeye bastı. İlk olarak Manisasporlu Selçuk'un transferini sonlandırmak isteyen bordo - mavililer, bu futbolcunun bonservis bedelinde indirim yapılmasını bekliyor. Selçuk'un bonservis bedelinin 2 Milyon Dolar seviyesine indirilmesi durumunda bu futbolcuya da hemen imza attıracak olan yönetim ardından Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak için de düğmeye basacak. Bu futbolcuya Fenerbahçe'nin de talip olması bonservis bedelinin yükselmesine yol açarken Başkan Sadri Şener'in, sarı - lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım ile bu konuda yaptığı görüşme sonrasında Fenerbahçe'nin Burak transferinden vazgeçtiği belirtildi. Bu yeni gelişme üzerine bordo - mavililerin Manisa ile yeniden görüşme yapacağı öğrenildi.

ÇAĞDAŞ VE MUSA'DA SORUN MADDİYAT

Bu arada iç transferde de bu hafta içerisinde kritik görüşmeler yapmaya hazırlanan Trabzonspor yönetimi, ilk olarak sözleşmeleri biten Çağdaş ve Musa'yla yeniden anlaşmayı planlıyor. Bu futbolcularla yapılan ilk görüşmede fiyat konusunda anlaşma sağlanamazken, Çağdaş ve Musa'nın kendilerine önerilen fiyatın çok düşük olduğundan yakındığı öğrenildi. Bordo - mavili yöneticiler ise Teknik Direktör Ersun Yanal'ın kadroda kalmasını istediği iki futbolcuyla yeniden anlaşmak için fiyat artırmaya hazırlanıyor. Trabzonspor'da kalmak istediklerini açıklayan Çağdaş ve Musa'nın da fiyat konusunda yönetime yardımcı olması bekleniyor. Çağdaş ve Musa'nın transferlerinin netlik kazanmasının ardından başta kaptan Hüseyin olmak üzere, Ferhat, Ayman, Adnan, Hasan, Ergin ve Serkan'la durumlarının netlik kazanması için bir görüşme yapılacak.

TRABZON'UN İLK ARJANTİNLİSİ

Öte yandan Genel Sayman Mahmut Aksu'nun uzun uğraşları sonucunda Traboznspor'a transferi gerçekleşen Gustavo Colman, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek törenle, bordo - mavili kulüple basın önünde 5 yıllık sözleşme imzalayacak. 19 Nisan 1985 tarihinde Buenos Aires'in Pilar kentinde dünya gelen Colman, kariyerine 2003 yılında Arjantin Primera ligi takımlarından Chacarita Juniors'da başladı. Daha sonra yine Arjantin'in Los Funebreros takımına transfer olan Colman 2006 yılında Belçika'nın Germinal Beerschot takımıyla sözleşme imzaladı. Burada gösterdiği performansla kısa süre içerisinde ilk on birde kendine yer bulan Colman, iki sezonda forma giydiği 45 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandırmayı başardı.

Yazarlar