Trabzonspor Trabzonspor'da tüm teknik ekip istifa etti

Trabzonspor'da tüm teknik ekip istifa etti

28.01.2013 - 11:04 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in ardından istifalar ard arda geldi.

Trabzonsporda tüm teknik ekip istifa etti

TRABZONSPOR'DA TEKNİK KADRO İSTİFA ETTİ, SABAH ANTRENMANI İPTAL OLDU

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in ardından yardımcı antrenörler Ünal Karaman, Şeref Çiçek, Özcan Bizati, Mehmet Kulaksızoğlu ve Turgut Kural da bu sabah istifalarını verdi. Sabah 11.30'da yapılması gereken antrenmanın önce iptal edildiği bildirildi, ancak daha sonra kaptan Tolga Zengin önderliğinde sahaya çıkan futbolcular bir süre toplantı yaptı ve taraftarı selamladı.

5 HOCA DA BIRAKTI
Şenol Güneş'in dünkü Elazığspor maçının ardından göreve bırakmasından sonra bu sabah da Ünal Karaman ve 4 yardımcı antrenör yönetime istifasını verdi. Bordo-mavili takımın futbolcuları saat 11.30'daki antrenmana çıkmak için tesislere geldi. Basın mensupları da 3 nolu antrenman sahasına alındı. Bir süre sonra sahaya gelen kulüp görevlileri, yardımcı antrenörlerin görevi bıraktığını belirterek antrenmanın iptal olduğunu söylediler. Basın mensupları tesis dışına çıkmaya hazırlanırken kaptan Tolga Zengin önderliğindeki futbolcular antrenman kıyafetlerini giymiş şekilde soyunma odasından çıkmaya başladı. Bu sırada 'Antrenman iptal olmadı mı?' diye soran gazetecilere "Ne alakası var. Biz sahaya çıkıp çalışacağız" cevabını veren futbolcular, sahaya yöneldi.

Haberin Devamı

SAHADA TOPLANTI
Tüm takımın sahaya gelmesinin ardından malzemeciler futbolculara egzersiz minderi dağıttı. Saha ortasında yuvarlar oluşturarak oturan oyunculara Kaptan Tolga bir konuşma yaptı. Bu toplantıdan 3 dakika görüntü alınmasına izin verilen basın mensupları daha sonra tesis dışına çıkarıldı. Bu sırada yaklaşık 100 kişilik taraftar topluluğu da tesislere gelerek antrenman sahasını gören tribüne yerleşti. Polis ekiplerinin de tesislerin içinde önlem aldığı görüldü.

TAKIMA VE ŞENOL GÜNEŞ'E TEZAHÜRAT
Taraftarlar saha ortasındaki toplantının bitmesinin ardından futbolcuları el ele tribüne çağırdı. Tolga ile birlikte tribüne giden futbolcular taraftarları selamladı ardından soyunma odasına gitti. Tesislerden çıkan taraftarlar da idari binanın önünden geçerken Şenol Güneş lehine, "Sen bizim batmayan güneşimizsin" tezahüratı yaptı.