Trabzonspor Trabzonspor'da UEFA günü

Trabzonspor'da UEFA günü

24.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

UEFA’nın mali fair play kriterlerine takılan ve takibe alınan bordo-mavililer, bugün UEFA karşısında sözlü savunma yapacak. Karadeniz ekibi, projelerini anlatacak ve yetkililerin sorularını yanıtlamaya çalışacak.

Trabzonsporda UEFA günü

UEFA’nın finansal fair-play kriterlerinde takibe alınan Trabzonspor, bugün İsviçre’ye giderek bordo-mavililerin hareket planını anlatacak.

Haberin Devamı

UEFA’nın Galatasaray’a verdiği 1 yıl men cezasının ardından işi daha da ciddiye alan Karadeniz ekibi, başkan Muharrem Usta, başkan yardımcıları Önder Bülbüloğlu ve Nevzat Aydın ile genel müdür Sinan Zengin’den oluşan heyetle kulübün son durumunu masaya yatıracak.

Sözlü olarak yapılacak savunmada, kulübün ekonomik durumunun düzeltilmesi için Usta yönetiminin seçilmesinin ardından atılan adımlar anlatılacak. Oyuncu giderlerinin düşürülmesi için yapılan çalışmaların belgeleriyle sunulacağı savunmada ayrıca Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin devredilmesi, İstanbul Kartal’daki araziyle ilgili projeler ortaya konulacak.

Savunmanın ana hatlarını ise ağustos ayında hizmete alınması planlanan Akyazı Stadyumu’nun isim hakkı oluşturacak.

Haberin Devamı

Akyazı’daki stadyumun ismi için yapılan sponsorluk görüşmeleri anlatılacak, buradan elde edilmesi muhtemel gelir kalemleriyle kulübün finansal yapısının mali fair-play kriterlerine uygun hale getirileceği savunulacak.

Yazarlar