Trabzonspor Trabzonspor'da zorunlu kadro değişikliği

Trabzonspor'da zorunlu kadro değişikliği

24.11.2016 - 13:20 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor’da, sakat ve cezalı oyuncu sayısının fazla oluşu nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal kadroda zorunlu değişikliğe gidecek.

Trabzonsporda zorunlu kadro değişikliği

Ligde son 4 haftada eksiklikler dışında ilk 11’inde değişiklik yapmayan ve kadro istikrarını yakalayan Trabzonspor’da sakat ve cezalı oyuncu sayısının artması teknik direktör Ersun Yanal’ı düşündürmeye başladı. Bordo mavililerde Fabian Castillo ile Mustafa Akbaş sakatlıkları nedeniyle yaklaşık 3’er hafta sahalardan uzak kalacak. Antalyaspor karşılaşmasında gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen Okay Yokuşlu ve Mehmet Ekici de Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

GENÇLER İÇİN FIRSAT DOĞDU
Trabzonspor’da Castillo ve Mustafa Akbaş’ın sakat, Mehmet Ekici ile Okay’ın da cezalı olması nedeniyle Sheidaev, Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı gibi genç oyuncuların Gençlerbirliği deplasmanında 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor. Bordo mavililerde bu sezon Sheidaev dışında ligde 18 kişilik kadroda kendilerine yer bulamayan genç oyuncular, Gençlerbirliği maçı öncesi teknik direktör Ersun Yanal’dan şans bekliyor.

ORTA SAHADA DÜZEN DEĞİŞİYOR

Ligin 12’inci haftasında oynanacak Gençlerbirliği maçında 4 oyuncusundan faydalanamayacak olan Ersun Yanal, bu maç için yeni arayışa girdi. Kadroda zorunlu değişiklikler yapacak olan Yanal’ın, Mehmet Ekici ile Okay’ın yokluğunda Aytaç Kara’yı 11’e monte edip, Bero’ya da 10 numara pozisyonunda görev vermesi bekleniyor. Ayrıca Fabian Castillo ile Mustafa Akbaş’ın sakatlıkları nedeniyle sol kanatta da sıkıntı yaşayacak olan bordo mavililerde, deneyimli teknik adamın İbanez ile Güray’a da şans verebileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

TEK TESELLİSİ UĞUR

Trabzonspor’un 1-0 kaybettiği Antalyaspor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Uğur Demirok’un Gençlerbirliği maçıyla takıma dönecek olması ise eksiklerin fazla olduğu haftada teknik direktör Ersun Yanal’ın tek tesellisi olacak. Uğur’un yokluğunda Antalyaspor maçında Mustafa Yumlu’ya forma veren tecrübeli teknik adamın, Uğur’un cezasını tamamlamasının ardından savunmada eski düzene döneceği ve göbekte Uğur ile Durica ikilisine görev vereceği öğrenildi.

ÖĞRETMENLER İÇİN KUTLAMA MESAJI

Trabzonspor Kulübü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kulüp sitesinden kutlama mesajı yayınladı. Konuyla ilgili olarak yayınlanan mesajda, “Çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamızda, toplumumuzun eğitilerek geleceğe hazırlanmasında kutsal bir rol üstlenen değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, aydınlık yarınlar için her birine sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dileriz” denildi.